上一頁下一頁
發新話題

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

收藏  |  訂閱
530  271.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-31 11:51 AM 發表 查看引用來源

師兄我已好少追文了,你既文我都幾欣賞,唔使下下扑野既.
得閒留個言都係好既.
係呀!大家都係人有時情緖高低起跌,未必日日都玩加嘛,何況咁呢幾日咁凍㖭☃☃☃

引用:
原帖由 stustu111 於 2018-1-31 09:49 PM 發表 查看引用來源
難得遇到個比朋友更親密既好朋友。要好好珍惜
收到🙏🏻多謝支持🙇🏻

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-1-26 11:15 PM 發表 查看引用來源
最新#408 - 與知己人妻午餐

踏入2018,諸事不順,前兩日我終於忍唔住揾咗大波人妻食lunch,好想搵個信任嘅人傾吓。約食lunch可以避免大家尷尬,食完飯要返工又唔使搵下場,純粹食飯大家都輕鬆啲。

我地約咗係酒 ...
Ching 加油,
我望完個 Subject 有 update, 以為又有正野睇.
點知無,但完全無失落,因為,咁嘅 update 張呢度顯得更真性情.雖然我係 CD-Rom,都要支持下.
有咩都可以上嚟呢度吹水.

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-1-26 11:15 PM 發表 查看引用來源
最新#408 - 與知己人妻午餐

踏入2018,諸事不順,前兩日我終於忍唔住揾咗大波人妻食lunch,好想搵個信任嘅人傾吓。約食lunch可以避免大家尷尬,食完飯要返工又唔使搵下場,純粹食飯大家都輕鬆啲。

我地約咗係酒 ...
隊長加油,解決到自然水到渠成,good luck

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-1-31 10:14 PM 發表 查看引用來源

係呀!大家都係人有時情緖高低起跌,未必日日都玩加嘛,何況咁呢幾日咁凍㖭☃☃☃
師兄處理好,有心情再UPDATE,等你.

引用:
原帖由 bwhwong 於 2018-2-1 11:18 AM 發表 查看引用來源

Ching 加油,
我望完個 Subject 有 update, 以為又有正野睇.
點知無,但完全無失落,因為,咁� update 張呢度顯得更真性情.雖然我係 CD-Rom,都要支持下.
有咩都可以上嚟呢度吹水.
多謝你嘅支持,下次subject會寫得清楚啲🙇🏻

引用:
原帖由 ki225 於 2018-2-1 11:23 AM 發表 查看引用來源

隊長加油,解決到自然水到渠成,good luck
Thank you 🙇🏻, 我都希望問題可以盡快解決。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-1 06:23 PM 發表 查看引用來源

師兄處理好,有心情再UPDATE,等你.
到時一定再post答謝大家支持🙇🏻

事情解決咗未呢?

引用:
原帖由 鹹爺 於 2018-2-2 12:23 PM 發表 查看引用來源
事情解決咗未呢?
愈來愈麻煩,希望快啲解決。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆