上一頁下一頁
發新話題

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

收藏  |  訂閱
530  271.2k

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2018-1-27 11:49 PM 發表 查看引用來源
原來食午餐真係食午餐, 但講得好啱, 心靈上�交流更加可貴 (當然肉體交流亦不可缺)
今次係 真。午餐呀!近來唔多順,連玩都唔想,所以搵佢安慰吓😢

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-28 12:24 AM 發表 查看引用來源

恭喜師兄,搵到可以滿足大家需要,又可以互相支持關心�人~ 

係福份嚟�,要珍惜啊~
我近幾年開始明白,以前細路咁日日玩,人大咗,知道身邊真係要有啲朋友。所以我係非常珍惜佢地。

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-1-28 03:38 AM 發表 查看引用來源
CHing, i wish you luck with your issue, hopefully it will be resolved to everyone's satisfaction.  Please continue to write.  Your 人妻 friend is nice indeed to offer you counsel and advice. ...
Thanks for yr blessing. 💪🏻💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 臭輝 於 2018-1-28 09:46 AM 發表 查看引用來源
祝師兄你早日解決問題
希望問題快啲完結,多謝你嘅支持🙇🏻

有甘既朋友真係要珍惜
又玩得 但又幫得手 

師兄希望你快d解決你問題

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2018-1-28 10:23 AM 發表 查看引用來源
有甘既朋友真係要珍惜
又玩得 但又幫得手 

師兄希望你快d解決你問題
看到大家留言,感覺到自己不是孤軍作戰,多謝你嘅支持。

與人妻關係,在於互相珍惜,就算我們都有另一半,大家都互相愛著,關心著對方。(可能做夫妻反而冇咁好😂)

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-1-26 11:15 PM 發表 查看引用來源
最新#408 - 與知己人妻午餐

踏入2018,諸事不順,前兩日我終於忍唔住揾咗大波人妻食lunch,好想搵個信任嘅人傾吓。約食lunch可以避免大家尷尬,食完飯要返工又唔使搵下場,純粹食飯大家都輕鬆啲。

我地約咗係酒 ...
absolutely agree, nowaday cant find a true n genuine colleague

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-1-27 11:58 AM 發表 查看引用來源
有時心靈上嘅安慰都好重要,日日齋玩其實個人好空虛,得個殼😭
同意啊c兄~
而家識女都唔係為sex...  有時反而有興趣更了解佢地!
c兄加油啊。。。未必同你同行未必比到意見你。。。 不過我都會係一個good listener ~~

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-1-28 09:25 PM 發表 查看引用來源
與人妻關係,在於互相珍惜,就算我們都有另一半,大家都互相愛著,關心著對方。(可能做夫妻反而冇咁好😂)
U r so lucky to have such relationships! Good listener and sex partner, she will be here for you ‘whenever’ you need her!  👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆