上一頁下一頁
發新話題

我應該由佢定引導佢好

收藏  |  訂閱
116  4.4k

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 11:29 AM 發表 查看引用來源

都會問下原因
多數都由佢尊重返對方

但我用好可憐既眼神望住男朋友 佢就會任我舞。。。除左插

[img=100,23]http://n2.hk/d/i ... [/quote]
係咪因為太痛?

一步步黎啦

引用:
原帖由 Garto 於 2014-1-27 11:34 AM 發表 查看引用來源
你之前用過咩方法去引佢呀>?
試過沖完涼除左衫訓起佢隔離
果次因為我同佢玩左成日戶外活動我扭計話要沖涼 佢先肯開房。。。果次佢主動kiss埋黎揸波我以為ok啦。。。想買套佢又話下次先。。。果次吹到射都搞左好耐。。。可能有塊皮佢唔太敏感

又有次我扭眼訓話要攬住訓開房啦
入到去佢自動自覺除褲 但入房前我wtp佢不如買套佢又唔肯 我又知佢唔鍾意我自把自為所以我又無買 。。。。我上身入面除哂出面著件拉鏈外套 下身keep住緊身褲 攬下錫下

吹到佢細佬都好硬 佢攬住我係大大力打我patpat 我都好濕 搞到興哂哄左陣佢。。。打去前台問成10蚊個又唔岩佢咁果時又無可能落街買。。。。最後因為之前用得太多時間。。。射都無就要退房

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 11:49 AM 發表 查看引用來源

包皮長短係人人唔同

如果佢痛...就好大問題

其實佢都有講過佢第一次搞果陣好痛。。。

以佢既表現同包皮緊迫。。。。有無可能佢真係無乜點用下面。。。如果無經驗既佢對住我。。。。壓力會唔會好大

你男友真係........好有情趣bor.....

佢平時有冇睇av? 知唔知佢鐘意睇d咩?
又會望邊類型打扮的女仔呀?
引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 11:53 AM 發表 查看引用來源

試過沖完涼除左衫訓起佢隔離
果次因為我同佢玩左成日戶外活動我扭計話要沖涼 佢先肯開房。。。果次佢主動kiss埋黎揸波我以為ok啦。。。想買套佢又話下次先。。。果次吹到射都搞左好耐。。。可能有塊皮佢唔太 ...

引用:
原帖由 Garto 於 2014-1-27 12:00 PM 發表 查看引用來源
你男友真係........好有情趣bor.....

佢平時有冇睇av? 知唔知佢鐘意睇d咩?
又會望邊類型打扮的女仔呀?

咁我唔知呀 只係果次我搞搞下佢佢睇緊tvb都轉左去睇av岩岩播緊強姦 佢睇下唔睇下

佢呀 係我夏天轉冬天 由拖鞋轉靴果次佢好驚喜之外 因為佢高我半個頭。。。我睇唔到佢有無望其他女仔。。。。但係有時無啦啦望住我好耐

你下次同佢睇雜誌時, 咪問下邊個女仔打扮靚
摸清楚佢鐘意咩類型囉
引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 12:09 PM 發表 查看引用來源

咁我唔知呀 只係果次我搞搞下佢佢睇緊tvb都轉左去睇av岩岩播緊強姦 佢睇下唔睇下

佢呀 係我夏天轉冬天 由拖鞋轉靴果次佢好驚喜之外 因為佢高我半個頭。。。我睇唔到佢有無望其他女仔。。。。但係有時無啦啦望住 ...

引用:
原帖由 Garto 於 2014-1-27 12:41 PM 發表 查看引用來源
你下次同佢睇雜誌時, 咪問下邊個女仔打扮靚
摸清楚佢鐘意咩類型囉

。。。但如果佢唔鍾意我呢類打扮咪。。。

潮流, 打扮本身就唔會一成不變架啦
怕咩呢~
引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 12:52 PM 發表 查看引用來源

。。。但如果佢唔鍾意我呢類打扮咪。。。

引用:
原帖由 Garto 於 2014-1-27 01:02 PM 發表 查看引用來源
潮流, 打扮本身就唔會一成不變架啦
怕咩呢~

即係出面引到佢先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆