上一頁下一頁
發新話題

你地有試過嗎?插完又含含完再插?

收藏  |  訂閱
62  5.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-28 08:50 PM 發表 查看引用來源

果個味真係好奇怪。。平時聞到可能真係會嘔。。
只有搞緊嘢果陣先會愈聞愈想要囉

有同感,其實陣味唔好聞係正常既

引用:
原帖由 kyky1314 於 2014-1-25 08:43 PM 發表 查看引用來源
我覺得咁樣好真係好爽,好似大家兩合為一咁..出個陣我GF再幫我口爆吞埋真係好正^^
佢仲經常買好多情趣內衣同制服著俾我睇,好多時連玩兩次佢有高潮我都好開心。各位有無呢類經驗分享呀?
又含又插再含再插...呢D普通野黎咋喎...:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

呢個我知 :smile_34: 清淡d 唔好食咁多肉嘛...
仲有煙酒都可免則免!
不過個賤佬醒o左啦, 自己想食煙就先點o左比我先, 我食緊就唔可以話佢! :smile_45:

不過算啦, 我其實唔係特別鍾意個味, 係鍾意比我鍾意o ...
除左同自己隻佬會咁樣,仲有無試過同另外既仔做到咁激先?

引用:
原帖由 Seductive 於 2014-2-2 06:25 PM 發表 查看引用來源

又含又插再含再插...呢D普通野黎咋喎...:smile_45: :smile_45: :smile_45:
咁閣下有咩特別野同大家分享下呀?

引用:
原帖由 kyky1314 於 2014-2-2 06:30 PM 發表 查看引用來源
咁閣下有咩特別野同大家分享下呀?
無...我意思係...呢D係基本野:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2014-2-2 06:31 PM 發表 查看引用來源

無...我意思係...呢D係基本野:smile_47: :smile_47: :smile_47:
哦哦

引用:
原帖由 kyky1314 於 2014-2-2 06:27 PM 發表 查看引用來源
除左同自己隻佬會咁樣,仲有無試過同另外既仔做到咁激先?
都叫做有o既... 不過唔係咩光彩o野 :smile_13: 我都唔係好想再回憶
報告有交過出o黎, 搵到你就睇搵唔到就算啦

回覆 24# 的帖子

:smile_o05:    正呀

引用:
原帖由 kyky1314 於 2014-2-2 06:09 PM 發表 查看引用來源
咁樣我會硬上加硬,最後射無數精液俾佢以表謝意添
之後你會唔會吞埋先?
謝你個頭! 自己高潮就高潮啦 :smile_45:

回覆 39# 的帖子

hahahaha  :smile_o12:  goodmorning a

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆