上海按摩

收藏  |  訂閱
26  9.0k

樓主pm爆未?

引用:
原帖由 iamallyours 於 2018-4-14 12:32 PM 發表 查看引用來源

請問師姐當日係咪就係着Victoria Secret 去俾人massage??? 講多啲嚟聽吖好正啊
我日日都著vs喎

引用:
原帖由 kaka321 於 2018-4-14 04:21 PM 發表 查看引用來源
熟女真的会享受
真係幾enjoy,自己好似做咗queen.

男技師開始在肚腹按落去,
俾佢按到熱熱地,下面又感到開始濕濕地.
比佢咁按法,真想自己擘開雙腿比佢摸.....
但始終都係話出嚟按摩,又唔想自己主動..
只好輕咬住下唇忍受住,之後遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張我兩腿分開.我個心已經跳得好快,又好想佢啜我個nipple,又好其待佢快D捽....愈想就愈覺得妹妹愈濕,淫水慢慢在妹妹出口流出嚟。但佢就仍然喺妹妹外面四周徘回輕撫,又了下又按下,妹妹越來越越濕,之後佢就在我陰唇兩邊輕搓, 由下而上.....又在豆豆位置停停,瓣開令豆豆更突出,一只手指就輕輕的, 時而點下,時而捽下.........我都開始頂唔順,吟了幾聲....
佢好似知我享受中,就更下苦功在豆豆上.....
比佢時點,時捽,時震....后尾仲用鷹之手功力搵我個g spot,個人high到不得了,佢時而抽插我個g spot,時而喺妹妹出口了下了下,嗰刻搞到真係好想要,我忍不住不停叫同呻淫,抽搐咗幾下,佢都停咗手,比我休一休息.
我都以為佢停收野停下來,點知佢又再在妹妹四圍再來按....今次佢唔捽豆豆,一手掌就按在妹妹上,按, 搓下.再搵g spot,加上另一隻手不停掃我個胸同nipple,直到我高潮為止。

引用:
原帖由 babyq125 於 2018-4-16 11:11 AM 發表 查看引用來源
只好輕咬住下唇忍受住,之後遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張 ...
又一享受

引用:
原帖由 babyq125 於 2018-4-16 11:11 AM 發表 查看引用來源
只好輕咬住下唇忍受住,之後遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張 ...
最後呢 ??有冇更加特別既服務先

引用:
女按摩師會唔會仲high d

前往最後回覆