上一頁下一頁
發新話題

我應該由佢定引導佢好

收藏  |  訂閱
116  4.4k

手起刀落食左佢先講啦

唉 唔知師兄有無食過d女。。係肯同你吹但唔肯同你搞既呢? 又或者半推半就咁

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 08:19 AM 發表 查看引用來源
唉 唔知師兄有無食過d女。。係肯同你吹但唔肯同你搞既呢? 又或者半推半就咁

有, 好耐以前既第一個EX

[quote]原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 08:51 AM 發表 查看引用來源

有, 好耐以前既第一個EX [/quote
當佢表現得唔想既時候。。。又或者唔太想既時候你點做。。我假設你都已經硬哂

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 08:57 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 08:51 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

有, 好耐以前既第一個EX
當佢表現得唔想既時候。。。又或者唔太想既時候你點做。。我假設你 ... [/quote]

都會問下原因
多數都由佢尊重返對方

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-26 08:49 PM 發表 查看引用來源
話說男朋友同我都廿幾歲但大家性經歷唔同

衰d講句我大需要變左想佢搞我多過佢有需要搵我。。。條友堅稱夜晚有對住我張相打飛機(現實係我嗌開房老屈自己好攰哄佢係房自動除褲俾我搞。。。不過到現時為止都係 ...
其實唔做又冇咩特別原因 , 就真係好怪 , 男人係好易衝動 ,
妳都同佢吹 , 佢點都會有反應 , 就算唔做住 , 正常2隻手都唔會放平啦 ,
唔插都會有d其他反應 , 最多講明唔做 , 主動摸妳都係本能反應呀 !

佢除左好主動搞個patpat之外其餘時間都平放隻手。。。。但其實佢包皮都仲係包得好緊個細佬 會唔會影響到佢唔想有下一步。。。。聽佢講除左沖涼有水反開沖洗下就好少拉扯下因為好痛

但我以我所知包皮可以用人手退下佢日子有功係會起機果陣露出個頭 有岩唔岩?

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 09:33 AM 發表 查看引用來源

當佢表現得唔想既時候。。。又或者唔太想既時候你點做。。我假設你 ...
都會問下原因
多數都由佢尊重返對方

[/quote]

但我用好可憐既眼神望住男朋友 佢就會任我舞。。。除左插

你之前用過咩方法去引佢呀>?

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 11:26 AM 發表 查看引用來源
佢除左好主動搞個patpat之外其餘時間都平放隻手。。。。但其實佢包皮都仲係包得好緊個細佬 會唔會影響到佢唔想有下一步。。。。聽佢講除左沖涼有水反開沖洗下就好少拉扯下因為好痛

但我以我所知包皮可以用人手退下 ...
包皮長短係人人唔同

如果佢痛...就好大問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆