上一頁下一頁
發新話題

你地有試過嗎?插完又含含完再插?

收藏  |  訂閱
62  5.8k

老婆唔制 :smile_27:

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 11:00 PM 發表 查看引用來源

一陣精味.....一陣嘔出黎
果個味真係好奇怪。。平時聞到可能真係會嘔。。
只有搞緊嘢果陣先會愈聞愈想要囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-28 08:50 PM 發表 查看引用來源

果個味真係好奇怪。。平時聞到可能真係會嘔。。
只有搞緊嘢果陣先會愈聞愈想要囉

雄性既氣味

味道可以改變既,我囡囡有講過....

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-28 09:42 PM 發表 查看引用來源

雄性既氣味

味道可以改變既,我囡囡有講過....

呢個我知 :smile_34: 清淡d 唔好食咁多肉嘛...
仲有煙酒都可免則免!
不過個賤佬醒o左啦, 自己想食煙就先點o左比我先, 我食緊就唔可以話佢! :smile_45:

不過算啦, 我其實唔係特別鍾意個味, 係鍾意比我鍾意o既人射入口o既感覺+情景  
我想佢有最舒服o既享受

回覆 22# 的帖子

:smile_o12:  :smile_o12:  :smile_o12:  冇錯

咁我就無玩得咁大.. 不停重復玩含插.. 含舔

不過 hi 個陣, 自然錫完.. 舔左.. 再錫都無所謂

回覆 5# 的帖子

真係超爽..唔係個個都肯囉

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2014-1-26 04:08 PM 發表 查看引用來源
我鐘意含~
所以插插下,我有時會話比我含陣再插xd

咁樣我會硬上加硬,最後射無數精液俾佢以表謝意添
之後你會唔會吞埋先?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-27 10:06 PM 發表 查看引用來源
開始時有D唔慣囉,但插得好high果時又可以接受。。
之後佢幾時塞過嚟我都照含,不過上面講得啱,要kiss真係要吞乾淨先好。。

一開始係有D唔慣既,佢見含下屌下我非常之硬所以仲更落力..有D味佢都唔理嚕。
仲深喉添^^不過吞完再KISS就唔會嚕

引用:
原帖由 100q 於 2014-1-28 03:24 PM 發表 查看引用來源
老婆唔制 :smile_27:
可能你老婆唔夠愛你掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆