上一頁下一頁
發新話題

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

收藏  |  訂閱
530  271.3k

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2017-11-26 03:09 PM 發表 查看引用來源
好正,不過可惜未到戲玉,我好期待。
已經update,經板主建議,全文已整合到#184,多謝支持。🙏🏻

引用:
原帖由 1frankz 於 2017-11-26 07:19 PM 發表 查看引用來源
我係大陸嘅酒店, 試過女友光脫脫係房, 我又浴衣都唔著, 硬綁綁咁開門拎餐飲, 酒店員工都見慣哂
香港酒店感覺好啲嘛,話哂人地應該係大學生😋

引用:
原帖由 mgfreedom 於 2017-11-29 01:06 AM 發表 查看引用來源
ching ur post is great!!
please continue
im looking forward to see your new post
Thx for yr support, the real stories 👍

引用:
原帖由 44707682 於 2017-11-26 03:40 PM 發表 查看引用來源
勁呀! 好期待
已update及整合,請到#184 看全篇🙇🏻

引用:
原帖由 bee.ee 於 2017-11-29 04:57 AM 發表 查看引用來源
可以扑到咁高質既女
真幸福
多謝支持,真人真事,回憶錄。

引用:
原帖由 Jxxxdiscuss 於 2017-11-29 09:22 AM 發表 查看引用來源
有咁嘅福利,我都想做bank....要唸吓轉工了!
有時食幾多著幾多係整定。我畢業後,第一條囡係nurse, 第二個係中學教師,我好多friend都話我一世人真係好有性福,希望師主明白。

多謝板主提醒,之前我唔知唔可以一段段post,嚟希望可以一個post講一個故事,整合好等大家睇得方便啲。整合時發覺第一個post竟然超過一萬字要分開兩個先可以post到,真係寫件事出嚟都好crazy.😭😭😭

Thx for the great story from C hing !!

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-11-29 10:15 AM 發表 查看引用來源

有時食幾多著幾多係整定。我畢業後,第一條囡係nurse, 第二個係中學教師,我好多friend都話我一世人真係好有性福,希望師主明白。
我有興趣知道ching你話前排你係街度偶遇大波人妻,話之後會再聯絡,咁有冇下文?

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2017-11-29 11:21 AM 發表 查看引用來源

我有興趣知道ching你話前排你係街度偶遇大波人妻,話之後會再聯絡,咁有冇下文?
你真係好清醒,一定會約佢見啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆