上一頁下一頁
發新話題

出差又出軌

收藏  |  訂閱
56  16.6k

出差又出軌

真係唔識用呢個site,無啦啦got block.. so I just copy and paste again :p just wanna share and see how people think of me.... Btw, I am still a newbie, I cannot reply people’s PM..... sorry. 

———————————————

從來未寫過任何post. 但我想分享下,睇下人地點睇同埋可以好free咁講下野,不用避忌。打中文對我來講有少少困難,唔好介意。

我已經結左婚,因為由中學就一齊,佢出面玩夠就結婚。以前大家d crazy野唔講,講下自己最近吧

我間唔中要出差去日本。。(由於同老公已經十幾年,加埋佢可能玩夠,我地平時已絕少搞野。所以自己一個人嘅時候都會搞下自己。)上次一落機到酒店check in,就馬上訓落床自己玩西。嗰晚玩左兩次,一路玩自己,一路好夠膽地用WeChat people nearby。(我淨睇個樣ok,但身是肥的)。我想搵d好樣d又差不多年紀的講下野,完全無想過真係會約出來。到weekend,又是年初一,嗰晚真係好悶就再wechat,搵到一個住喺日本嘅國內人,2x歲。講起大家都係自己一個過節,佢影左佢煮緊嘅野食比我睇,叫我去佢屋企食,我怕,但我就叫佢出黎陪我食野,11點幾我問佢到底你出唔出黎,佢話沖個涼就出。講到呢度終於見面,高大,算不錯嘅樣,但look 就好新宿(即係mk)我地食小食同飲酒,佢飲得超快,感覺醉,我就一般般啦。走嘅時候佢送我番酒店嘅3分鐘路程,佢好似條女咁q住我,好自然無講野就跟左我番房。一入到房我地訓喺張床傾計,好快我地就車。。大家有醉意所以放d (我係得把口,就算想要我都好驚),佢係咁kiss我心口,wer開我個bra,我好enjoy,任佢玩,手指入我,又玩豆豆。好快佢就想要,佢問我「想不想吃腸」我未應佢佢就一腳跨過我shoulder塞落我個口,(高嘅人條腸size真係差d)我配合幫佢含,佢問我「好吃嗎?」我嗯一聲,好快佢就頂唔順,要插西,佢唔係好大所以感覺一般,同埋我太濕了,出入太容易。但大家都少醉所以迷迷糊糊係咁插,佢最後射灑落我個身。。。 

大家會唔會悶親,我係咪好壞。。

引用:
原帖由 ccarebear 於 2018-4-12 12:15 AM 發表 查看引用來源
真係唔識用呢個site,無啦啦got block.. so I just copy and paste again :p just wanna share and see how people think of me.... Btw, I am still a newbie, I cannot reply people’s PM..... sorry. 

— ...
你好壞,但又好吸引喎!
你大概幾歲?同咩身材架?^_^
咁佢無用套就插入去呀?

點會悶呢

引用:
原帖由 ccarebear 於 2018-4-12 12:15 AM 發表 查看引用來源

— ...
Not boring at all, too bad you can't reply to pm ! 分享多d

之後嗰日起身(星期六),我就出去行街,但係都喺度繼續玩nearby🤦🏼♀(講番起都有點覺得痴線)同一個香港人吹水,真係好正常嘅對話,研究下東京有咩做,因為佢喺北海道玩完,自己黎東京搵第二班friend,但星期日至到。講到夜晚,我就翻到酒店附近,佢開始係咁叫我出黎,我又未食飯,我咪又叫佢陪我食囉。但係佢唔肯,因為佢食左野,fine。我自己去食燒肉,佢係咁催我食完未,食完先黎搵我wor。食完咪message番佢,佢就話過黎搵我見一見,大家其實住得好近,好快就到,樣OK wor,但唔高啦,標準亞洲身高😂⋯⋯嗰晚好凍,但係佢著左件適合香港嘅外套,因為北海道唔見左件jacket。咁我就話去買野飲上房飲啦,佢好凍嘛。買大家都好正常,買左支酒,上到去佢做沙發我所床。。講下香港同以前大家外國生活d野。。。講講下都成4點幾,佢好眼訓,所以我話調位,佢訓下啦,因為佢之前嗰晚得自己一個所以住hostel,好嘈所以完全訓唔到覺。。我話你訓啦,訓2個鐘佢個friend就會落機去meet up佢,我就自己做左一陣工作跟著我都頂唔順想訓低,因為飲左酒嘛又,訓低後佢好快就一手揸埋黎,佢明明係醉同訓著左㗎嘛。。我無反應,哈哈因為唔想郁,我又覺得佢仲tired過我,費事搞咁多野同會錯意😂佢繼續揸,我就開始發出聲,佢就馬上伸手到我件3入面,我淨係喺度深呼吸同細細聲叫,佢好快就除我d3,玩我下面,我飲完酒真係好易濕,佢見咁上下就馬上除褲,背住我戴套轉身就插我,我望都望唔切,就feel到下面好充實,佢下下插到盡,好快佢就射左,佢太tired喇,佢射完之後無攞番出黎訓左喺我上面,我就好體貼咁同佢講你休息下啦,佢就攞番出黎訓番喺我隔離,佢又唔除個套咁我咪以為其實佢係咪未射,純水tired。我就問佢,「入面有無野㗎」佢話「梗係有啦,dirty啊,你幫我除左佢出黎」,我唔濟哈哈我唔先起身掉垃圾。佢掉左之後佢坐左係床邊,佢問我「你覺得用手指玩出面(豆豆)定入面high d」我話梗係出面啦,佢就即刻一手來好快咁捽我,我叫到呢。。。頭先都未乾我就再濕d。。佢話「真係出面high d?」二話不說手指就插入去。OMG我叫的仲大聲。。我平時好c文,唔會有人咁樣用手指插都咁入(可能其他人係愛護我,從來都無咁做)原來感覺係好high啊真係,我已經唔記得我到底有幾濕,又係迷迷糊糊咁享受😅 搞到佢手tired我都夠皮了。。。。隔左陣佢著番3要走喇,之後我起身都有message佢,但佢好耐先覆我,可能忙啦,唔想想,唔想好似好煩咁就講左句what happens in Tokyo stays in Tokyo ...... crazy night again.....

引用:
原帖由 garyn79 於 2018-4-12 12:25 AM 發表 查看引用來源

你好壞,但又好吸引喎!
你大概幾歲?同咩身材架?^_^
咁佢無用套就插入去呀?
未到30中哈哈,自己估。當然有套啦,你地男人唔係都一定會帶定咩。。。出黎前都一定預有呢個結局先㗎啦................

引用:
原帖由 hiddenmist 於 2018-4-12 01:17 AM 發表 查看引用來源

Not boring at all, too bad you can't reply to pm ! 分享多d
Can chat here :p

引用:
原帖由 ccarebear 於 2018-4-12 01:35 AM 發表 查看引用來源

未到30中哈哈,自己估。當然有套啦,你地男人唔係都一定會帶定咩。。。出黎前都一定預有呢個結局先㗎啦................
有無再返啅先?

引用:
原帖由 巴士阿谷 於 2018-4-12 01:41 AM 發表 查看引用來源

有無再返啅先?
你睇#5我嘅update😅

引用:
原帖由 巴士阿谷 於 2018-4-12 01:41 AM 發表 查看引用來源

有無再返啅先?
你睇#5我嘅update😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆