回憶往事

收藏  |  訂閱
18  2.7k

回憶往事

小弟有去clubbing習慣,因為工作上壓力可以用酒精同音樂減壓。
去浦既師兄都清楚去club係好容易識到女,當然溝女都係講下爛gap,大家都笑下,飲下酒就有feel
有一晚响club裏認識了一位女仔,長頭髮,短裙仔,心囗打出白白的肉球,笑起黎又甜,相信係男人見到都想上。
呢個女仔叫e,當晚同e玩得好開心,互相都有抄牌,大約4點左右分開去玩,到了差唔多天光就離開club同位老友去食早餐。行行下,竟然見到e响街頭同個fd一齊,醉到斜斜地,我行過去問e仲ok嗎?e竟然攬住我,我心諗呢次得米,而e個fd亦都將e交左比我,呢刻冇人性既我亦同我fd講byebye上的士去開房。
上到房,我狂車佢,一路車就一路除佢衫同裙,見到白白的波,b至c左右,有小小肚腩,pat pat圓大,當我搓佢波既時候,發現有奶水既,唔理甘多,照啜,有小小奶未,心諗未試過飲奶,照上啦。當曰同e做左4次,狗仔式傳教士式女上男下,做到攰又訓,玩到下午退房。直到現在都未有囡囡令我甘有衝動。

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-10 08:32 PM 發表 查看引用來源
小弟有去clubbing習慣,因為工作上壓力可以用酒精同音樂減壓。
去浦既師兄都清楚去club係好容易識到女,當然溝女都係講下爛gap,大家都笑下,飲下酒就有feel
有一晚响club裏認識了一位女仔,長頭髮, ...
咁仲有無keep住先?^_^

驗左身未?重有幾耐?

引用:
原帖由 garyn79 於 2018-4-10 10:36 PM 發表 查看引用來源

咁仲有無keep住先?^_^
一齊3個月左右

引用:
原帖由 smart000 於 2018-4-10 10:39 PM 發表 查看引用來源
驗左身未?重有幾耐?
人妻一名,剛生完bb

人奶好補 食到好對手

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-10 11:09 PM 發表 查看引用來源

一齊3個月左右
一齊即是拍拖?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-4-16 12:49 AM 發表 查看引用來源

一齊即是拍拖?
現代愛情,佢有老公,我有女朋友,好既時候係情人身份,緣盡就是陌生人,什麼身份已不緊要,因已是陌生人。

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-16 01:20 AM 發表 查看引用來源

現代愛情,佢有老公,我有女朋友,好既時候係情人身份,緣盡就是陌生人,什麼身份已不緊要,因已是陌生人。
叫做大家做過情人
開心過都好

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-4-16 01:31 AM 發表 查看引用來源

叫做大家做過情人
開心過都好
有開心,亦有傷感。

前往最後回覆