上一頁下一頁
發新話題

Bunny既第一次人夫 (update #172 潮吹初體驗 #179錄音)

收藏  |  訂閱
215  49.9k

Bunny既第一次人夫 (update #172 潮吹初體驗 #179錄音)

目錄:
1. #14 星期日早上的床照
2. #37 Bunny想被插
3. #95 Bunny波波相
4. #137,153人夫A有野講
5. #156 錄音選擇
6. #172 潮吹初體驗, #179有錄音

Hello, 就等我叫自己做Bunny(當然係假名喇),第一次係依度出文,有啲咩唔岩板規,記得話我知。

話説分左手就黎兩個月,個人覺得好悶,無無聊聊就downlad左個apps同人吹下水。星期五下就返工超悶就不停同人吹下水,咁樣同人夫A既荒唐就係咁展開左。

(中間既野就唔多講,直接跳去戲肉)

Bunny係見人夫A之前除左裇衫入面既打底衫,又專登唔扣裇衫最上個3粒鈕,成個波到見到哂。未上同上左A先生車頭幾分鐘Bunny好緊張,因為第一次見apps既人,同埋唔知A先生覺得我點。

故事既最後係: 人夫A變左淫夫A,係車度不停揸我個波,又玩人奶頭,bunny忍唔住叫左出黎,因為好舒服。bunny好想要,但A先生唔插我,bunny唯有食下腸腸,俾A先玍指插下,之後就各自返屋企。

(Bunny打字好慢,但到的起心肝打,因為淫夫A話想我打我地既故事)

等Bunnu我遲啲得閒打多啲同名ex既故事😉

引用:
原帖由 bunnyhkgal 於 2018-3-11 12:11 AM 發表 查看引用來源
等Bunnu我遲啲得閒打多啲同名ex既故事😉
留名,玩開咩app呀,等我睇下撞唔撞到你嘛:-P

入黎支持下先,不過之後點?

支持呀 
想知玩咩apps?

引用:
原帖由 Y.C.P 於 2018-3-11 12:13 AM 發表 查看引用來源
入黎支持下先,不過之後點?
其實都係前日既事,之後點都唔知😅

引用:
原帖由 bunnyhkgal 於 2018-3-11 12:15 AM 發表 查看引用來源

新鮮熱辣喎

引用:
原帖由 bunnyhkgal 於 2018-3-11 12:15 AM 發表 查看引用來源

still keep contact right?

期待之後既事

我玩左咁耐apps都沒遇到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆