上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.4k

給他吹一次不是咩問題
家裡的話事人是大小姐
失頭一注最後勝利是你
一於旅行中大啖唅吹他

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 06:08 PM 發表 查看引用來源

其實我幫男仔含個時...我感覺都好怪~
好似好想個男仔好舒服咁
你這個感覺講多D
很想知道

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 07:05 PM 發表 查看引用來源

你含jj 的様子是含情密密
2眼向上的享受含大jj 的樣子
你地d男人like 我地跪係到吹ma...
大男人主意~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 07:26 PM 發表 查看引用來源

大男人主意~
我又不会觉得你跪着吹我会很自豪咯。
我觉得是享受吹那种快感。
就像我帮女生奶,也是为了对方会有同样快感

大男人主义是看个人,起码我没那想过。:smile_o05::smile_o05:
无可否认有些男人心理是这样认为:smile_34:

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 07:26 PM 發表 查看引用來源

大男人主意~
錯錯
男人身理溝做問題 jj 生外面嘛
不是大男人主意
冇計 !!!
男人跪在地下奶你
大小姐做大女人咩

引用:

大男人主意~
玩69大家冇高低等級身份又舒適
你地D男人
我勁like 大小姐講呢句
很有挑戰性

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 08:28 PM 發表 查看引用來源

玩69大家冇高低等級身份又舒適
你地D男人
我勁like 大小姐講呢句
很有挑戰性
你专捉大小姐字眼。
:smile_30::smile_30:

返正都將個男人痾尿尿既地方放入口。。總係覺得跪係到含會令你地興奮d...咁我含得又唔介意太多。。。不過好怕有d係咁按實我個頭。係咁插入去。。。呼吸唔到同整到喉嚨想作嘔架。。。。。我去含ok...但其實我unlike人第幫我奶。。。我覺得男人個口好dirty

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-10 01:36 AM 發表 查看引用來源
返正都將個男人痾尿尿既地方放入口。。總係覺得跪係到含會令你地興奮d...咁我含得又唔介意太多。。。不過好怕有d係咁按實我個頭。係咁插入去。。。呼吸唔到同整到喉嚨想作嘔架。。。。。我去含ok...但其實我unlike人 ...
如果能夠與你交手,確係幸運……

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-10 01:36 AM 發表 查看引用來源
返正都將個男人痾尿尿既地方放入口。。總係覺得跪係到含會令你地興奮d...咁我含得又唔介意太多。。。不過好怕有d係咁按實我個頭。係咁插入去。。。呼吸唔到同整到喉嚨想作嘔架。。。。。我去含ok...但其實我unlike人 ...
:smile_14:很少听女仔unlike男仔帮她奶她会不喜欢,大小姐果然与众不同
不过也ok,这是个人喜好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆