上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.4k

哦,终于挨到放工了。
今晚再上来,大小姐有空过两招给我们。
好让以后不用气管炎(妻管严)

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 06:02 PM 發表 查看引用來源

泰國幾時出現過我男朋友?
不是你男友,是帮ken 和肥仔h含
(我有追Post卡):smile_24:

引用:
原帖由 mysen 於 2017-10-9 06:04 PM 發表 查看引用來源

不是你男友,是帮ken 和肥仔h含
(我有追Post卡):smile_24:
其實我幫男仔含個時...我感覺都好怪~
好似好想個男仔好舒服咁

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 06:08 PM 發表 查看引用來源

好似好想個男仔好舒服咁
男仔是会舒服,但我还是觉得你自己感受比较重要。
不用勉强做自己不喜欢是。性是两个人交流和联系。
(个人意见):smile_o05:

引用:
原帖由 mysen 於 2017-10-9 06:11 PM 發表 查看引用來源

男仔是会舒服,但我还是觉得你自己感受比较重要。
不用勉强做自己不喜欢是。性是两个人交流和联系。
(个人意见):smile_o05:
都ok既~...我其實對口交一d都唔抗拒...
可以講係做愛既過程一部份~
不過d人唔信我會去做呢樣野~..試過同d女仔fd傾開...
我承認幫過男仔咁做...佢都居然唔多信~:smile_o06:

引用:
原帖由 mysen 於 2017-10-9 05:45 PM 發表 查看引用來源

但她不是在泰国那篇不是有提到含过吗:smile_35:
往來的留言也知道了

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 06:16 PM 發表 查看引用來源

我承認幫過男仔咁做...佢都居然唔多信~:smile_o06:
你的真人外表太深入民心
Gf 也不信你 吹吹男人jj

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 06:08 PM 發表 查看引用來源

好似好想個男仔好舒服咁
你含jj 的様子是含情密密
2眼向上的享受含大jj 的樣子

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 06:16 PM 發表 查看引用來源

可能你一直以来给人印象不像会帮男仔含。
你自己也说了那是你另外一面。
所以可以理解他们不信咯。
(可能真是给你个样骗了)

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 06:47 PM 發表 查看引用來源

往來的留言也知道了
哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆