上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.1k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2018-3-21 10:02 AM 發表 查看引用來源

我覺得最賤的,莫過於用埋自己老婆仔女出黎揾食的狗公
係人面前講到自己幾愛老婆,幾錫仔女,形做好男人一名
到頭來搭上左又話條女幾啱自己,相逢恨晚,上網做show 比條女睇
你咁講令我想起一個賤精,有一排不停打他小人

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-21 11:49 AM 發表 查看引用來源

你咁講令我想起一個賤精,有一排不停打他小人
打得成功嘛??成功就可介紹嘛??

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-21 11:45 AM 發表 查看引用來源

係商場之一角, 想當年, 還是學生年代, 係海運大廈2樓出面有露台可以一邊看海景, 一邊摟抱著女朋友,
大家面對面的抱著, 都不用KISS, 只是抱著都不知幾爽, 有時用手按著女生的PATPAT 壓向自己, 自己用棍棍慢慢磨慢 ...
如果就姨媽到就咪搞,漲到痛,銀到標眼水

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-21 11:52 AM 發表 查看引用來源

打得成功嘛??成功就可介紹嘛??
成唔成功好難講,只能話見他一次就爆一次粗(小妹好少爆粗,加上block哂他所有account)

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-21 11:52 AM 發表 查看引用來源

如果就姨媽到就咪搞,漲到痛,銀到標眼水
黎前先會喎。。黎緊5係冇事既咩??我小情人黎前都要發下我脾氣架。。所以一鬧我就知佢親戚又黎啦。。。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-21 11:54 AM 發表 查看引用來源

成唔成功好難講,只能話見他一次就爆一次粗(小妹好少爆粗,加上block哂他所有account)
咁就真係。。早block早著。。免得搞燥自己。。嬲一個人好辛苦。。何必為個無謂人重5值。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-21 11:44 AM 發表 查看引用來源

3哥又點睇??
佢keep得勁好啦,明明細細個睇佢做天師祝妖,而家睇都係咁既樣,仲要man左

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-21 11:54 AM 發表 查看引用來源

佢做左咩激到師姐咁嬲?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-21 11:56 AM 發表 查看引用來源

黎前先會喎。。黎緊5係冇事既咩??我小情人黎前都要發下我脾氣架。。所以一鬧我就知佢親戚又黎啦。。。
就姨媽到時。。。
我會忟到打人

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-21 11:58 AM 發表 查看引用來源

佢keep得勁好啦,明明細細個睇佢做天師祝妖,而家睇都係咁既樣,仲要man左
但做戲就冇乜進步。。都係咁既眼神。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆