上一頁下一頁
發新話題

其實,女人之苦都好辛苦架

收藏  |  訂閱
84  10.6k

我的工作同樣很忙,都會很辛苦,有時真係會令人唔想攪架,好在我還好,星期六日都會休息,休息完,個人精神返,就會有返D慾望.
我唔知妳老公每次回香港可以留幾多日,如果只是一兩天,就走的話,真的未回復到慾望又要回到拼命的工作,真的會沒有慾望,宜呢個情況正正就反映出點解去旅行個時會好返D,因為有多幾天,可能調節返,有返慾望,所以妳就先忍忍,反正9月就調回香港,也不是很長時間啦,妳就用呢個時間令自己身體更給引,又唔好俾壓力佢俾說話佢聽,但又係呢段時間引下他,不著痕跡既挑逗,慢慢引起佢慾望.
不停的看男人抱怨,男人只會越無興趣攪,呢D係我小小意見,幫不了忙,不要見怪:smile_13:

家家有本難念的經!
樓主努力

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-17 03:09 PM 發表 查看引用來源

正面講,工作應酬,職場壓力,都可以係令佢性興趣不振既原因.
如果佢返到屋企,仲要面對妳既需索,佢就會無喘息機會.家,應該係我地休息,回氣既地方.如果我係男人,我係外邊打仗,我會想我太太了解我,體諒我,用聰明既方 ...
多謝你ge意見,我好用心甘睇完亦好認同你睇法。

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-17 04:57 PM 發表 查看引用來源
我的工作同樣很忙,都會很辛苦,有時真係會令人唔想攪架,好在我還好,星期六日都會休息,休息完,個人精神返,就會有返D慾望.
我唔知妳老公每次回香港可以留幾多日,如果只是一兩天,就走的話,真的未回復到慾望又要回到拼命 ...
收到,有用心聽入耳!謝謝你:)

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2018-4-17 05:14 PM 發表 查看引用來源
家家有本難念的經!
樓主努力
謝謝你,我都祝你生活愉快

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-18 08:57 AM 發表 查看引用來源

星期6及日咪過台灣揾下佢, 大家感情都好D

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-18 08:57 AM 發表 查看引用來源

唔使謝謝,幫到妳就好啦
有咩都唔好自己轉牛角尖,同d同朋友傾下(或者上黎傾),聽多d人意見,妳暫時做辛苦那個角色,等妳老公返香港,妳就會做返個幸福小女人

引用:

多謝你ge意見,我好用心甘睇完亦好認同你睇法。
希望妳搵到個正確既方式去處理啦,加油.

偷食你又唔制 改變你老公又難 買玩具啦

你耐唔耐的 weekend 可唔可以飞过去,大家聚多的,感情都会好的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆