上一頁下一頁
發新話題

其實,女人之苦都好辛苦架

收藏  |  訂閱
84  10.6k

引用:
原帖由 gunfan 於 2018-4-16 02:27 AM 發表 查看引用來源
性方面,男的40正走下坡,女的30正是成熟時,好難hip調。叫男主角多做運動吧
以後會陪佢多做運動

引用:
原帖由 dchome 於 2018-4-16 10:45 AM 發表 查看引用來源

溝通重要
同老公講清楚

另外双方要保持运动
不要身形走樣
我就無走樣,佢會lor, xd

引用:
原帖由 azpui 於 2018-4-16 01:49 PM 發表 查看引用來源

你而家先31...佢已經唔想點搞
你有排忍
我係擔心佢生理

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 01:59 AM 發表 查看引用來源
見到呢到有咁多師姐都同老公性生活好和諧好美滿,自己都好羨慕。想大家一齊討論下到底婚後性生活睇法.

我同老公結左婚3年,佢係我初戀,當年拍左幾年就順理成章結婚。佢今年41,我31,未結婚之前,我地無同居,每 ...
四十幾丶唔好要求甘高丶唔掂好正常丶下世搵個後生D!
有事業丶上年紀系甘

去台灣工作,如果佢冇女同佢一齊?我點都唔信喇!你估佢聖人呀!

引用:
原帖由 Guezz 於 2018-4-16 11:20 PM 發表 查看引用來源

四十幾丶唔好要求甘高丶唔掂好正常丶下世搵個後生D!
有事業丶上年紀系甘
唔掂咪醫好佢lor,洗meh講到要拋棄對方下世為過好人家咁難聽!

引用:
原帖由 Newhorn 於 2018-4-17 01:33 AM 發表 查看引用來源
去台灣工作,如果佢冇女同佢一齊?我點都唔信喇!你估佢聖人呀!
maybe yes maybe no, 信同唔信都係我個人選擇但多謝你意見

引用:
原帖由 Michael_IOP 於 2018-4-14 02:12 AM 發表 查看引用來源
深表同情。
深表同情x2

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 01:59 AM 發表 查看引用來源
見到呢到有咁多師姐都同老公性生活好和諧好美滿,自己都好羨慕。想大家一齊討論下到底婚後性生活睇法.

我同老公結左婚3年,佢係我初戀,當年拍左幾年就順理成章結婚。佢今年41,我31,未結婚之前,我地無同居,每 ...
正面講,工作應酬,職場壓力,都可以係令佢性興趣不振既原因.
如果佢返到屋企,仲要面對妳既需索,佢就會無喘息機會.家,應該係我地休息,回氣既地方.如果我係男人,我係外邊打仗,我會想我太太了解我,體諒我,用聰明既方法幫我.如果我有難言之隱,更需要女人聰明.
我認為要妳老公有翻性趣,先由心著手,41歲,性能力應該問題不大,性需要更加會有,但表現不濟,同心理有關既多,佢老細睇佢,派去外海,佢唔衰得,好可能要達標,佢俾左好大壓力佢自己.妳千萬唔好連佢返屋企想抖既機會都無埋.
呢個係正面亦妳應該做既態度.果D咩偷食,有二奶既可能我就唔多講了,講黎都多餘.

引用:
原帖由 代豬 於 2018-4-15 10:03 PM 發表 查看引用來源

芎甘你老公幾歲??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆