上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  97.9k

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-9-29 06:42 PM 發表 查看引用來源

都幾好~唔講住..開始按摩...
想推埋油..但係要除衫...點算呢~
我都好鐘意俾人推油架
其實身邊個男仔佢都俾人按緊
又暗暗地 邊會睇到架

追番POST先
終於有少少時間

<差DD>
昨晚差dd就出事...按完之後我伏左係到,剩係得條毛巾舖住,同個同事係到傾計..傾左d都唔關工作事既野..佢唔係好咁望我,我就話佢講野唔望住人...佢話唔好意思...
我就講冇所謂啦..又唔係冇著....(其實都真係得條大毛巾)^^..

之後唔知傾下佢女朋友,講下我幾時結婚...之後我叫佢攞杯水比我..
飲既時間少少起左身.佢應該不多不少睇到我入面....我見佢望到紅都面哂...
我問佢.."做咩咁怕羞..哦...下面重有反應tim"..佢係咁講sorry...我就邁冇野wo...
佢就講"大小姐係好多同事既女神...不過平時成日都冇咩笑,冷冰冰..估唔到今日同大小姐同房...."

我問佢"同房就高興?"...佢話唔係..我再問:唔係,咁重想點...?
...差dd我地就出事...最後我都同佢講:"我著衫返去喇."佢想起身出門口.但我起身重快過佢.身上一絲不掛...
佢:"......"...我就咁樣係佢面前著返衫...講:"走喇..唔好亂講野"...之後錫左佢一啖額頭....

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-9-30 04:08 發表 查看引用來源

昨晚差dd就出事...按完之後我伏左係到,剩係得條毛巾舖住,同個同事係到傾計..傾左d都唔關工作事既野..佢唔係好咁望我,我就話佢講野唔望住人...佢話唔好意思...
我就講冇所謂啦..又唔係冇著....(其實都真係得條大毛 ...
哇,應該俾你嚇到呆哂~哈哈

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-9-30 12:08 PM 發表 查看引用來源

我就講冇所謂啦..又唔係冇著....(其實都真係得條大毛 ...
Haha,佢忍得好辛苦

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-9-30 12:29 PM 發表 查看引用來源

Haha,佢忍得好辛苦
其實我都忍得好辛苦

放工至看文覆你
等等

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-9-30 04:30 發表 查看引用來源

其實我都忍得好辛苦
呢一兩日再補救番啦

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-9-30 12:30 PM 發表 查看引用來源

其實我都忍得好辛苦

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-9-30 12:30 PM 發表 查看引用來源

其實我都忍得好辛苦
忍到爆水水😄返家自己一看到嘩妹妹濕哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆