上一頁下一頁
發新話題

好辛苦 拍緊拖等於無拍

收藏  |  訂閱
308  26.2k

引用:
原帖由 魂女 於 2018-1-22 11:08 PM 發表 查看引用來源

我40kg 但唔曉騎 好快會無力😭⋯⋯
40kg, 正哦比我唔會要你騎, 而係抱起你拍拍拍

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2018-2-13 12:50 PM 發表 查看引用來源

完全同意呀, 我都好中意前戲, wet kiss, lai全身等等.... 我會更加硬, 對方更濕, 大家都投入滿足
講番師妹個情況, 其實好common, 市面上總出現其中一方唔想ml咁, 我覺得好多時係無左新鮮感.  所以我覺得關係一開始 ...
其實,同居好多時都會有呢啲情況出現,就係越來越少。始終次次都係千篇一律咁,會有悶既感覺。再加上男人/女人,工作忙,返到屋企,自然無咩動力。

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 11:32 AM 發表 查看引用來源
成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排 ...
使唔使搵外援?

玩震蛋有聲架喎:smile_o10::smile_o10:

做愛緊係要雙方滿足先ok嫁啦,pm左你

其實我覺得佢係對厭左,或者出面有第二個。請問師妹幾歲牙。如果唔係咁岩,不如搵個個啦

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 11:32 AM 發表 查看引用來源
成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排 ...
搵個機會兩個人去旅行放鬆下
係酒店慢慢玩relax好多☺

我都明男人攰起上黎真係咩都唔想做,我都試過咁,依家都keep住一星期2,3次。你對住男友會唔會好姣架,會唔會做d野黎引誘下佢

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 12:36 AM 發表 查看引用來源

係!我好中意前戲,其實前戲會令個女仔放鬆d淫d
Agree

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 00:37 發表 查看引用來源

我有㗎!我會一邊摸佢一邊喺佢耳邊講
呢啲聲線會令人發狂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆