上一頁下一頁
發新話題

其實,女人之苦都好辛苦架

收藏  |  訂閱
84  10.6k

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 09:16 發表 查看引用來源

悶,但係可以點,佢為夢想而努力,做老婆既點可以唔支持
支持你。

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 01:59 AM 發表 查看引用來源
見到呢到有咁多師姐都同老公性生活好和諧好美滿,自己都好羨慕。想大家一齊討論下到底婚後性生活睇法.

我同老公結左婚3年,佢係我初戀,當年拍左幾年就順理成章結婚。佢今年41,我31,未結婚之前,我地無同居,每 ...
叫你老公放下假一齊去過短線旅行,休息之餘你可以引下佢,啪足幾日包你滿足番晒。
另一方面就同老公傾下正視個問題,兩夫妻溝通都好重要,你咁後生就已經咁,去到狼虎之年咪仲大件件事。

我同你差不多,我已經沒有性了

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 03:45 AM 發表 查看引用來源

去旅行會好啲,但旅行完,佢又會打回原形,唉,有時好煩悶
唉,香港人生活壓力太大喇

男人條腰好緊要,4字頭就真系要揾D中醫同佢調理好身子,我老友試過剛步入4字頭就成日唔起頭,起左可以插插下軟落嚟,佢老婆炸哂形,最後佢有次條腰整親,睇到個中醫話佢D血氣唔通,開左D中藥比佢,再同佢推番順腰背條根,之後佢細路居然龍精虎猛,佢老婆重話點解大條左勁左咁多,果個星期居然做足七日,大家都飽哂!所以真系同佢去睇下中醫啦!新陳代謝慢左,又點夠血氣落細路度呢?

男人條腰好緊要,4字頭就真系要揾D中醫同佢調理好身子,我老友試過剛步入4字頭就成日唔起頭,起左可以插插下軟落嚟,佢老婆炸哂形,最後佢有次條腰整親,睇到個中醫話佢D血氣唔通,開左D中藥比佢,再同佢推番順腰背條根,之後佢細路居然龍精虎猛,佢老婆重話點解大條左勁左咁多,果個星期居然做足七日,大家都飽哂!所以真系同佢去睇下中醫啦!新陳代謝慢左,又點夠血氣落細路度呢?

有無小朋友?

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-4-14 05:28 AM 發表 查看引用來源
台灣引誘好大喎,小心d
台妹又靚又嗲 正

台灣做野 經常有辣妹埋身 重點會耕你塊田呀 心感同情

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-4-14 10:51 AM 發表 查看引用來源

叫你老公放下假一齊去過短線旅行,休息之餘你可以引下佢,啪足幾日包你滿足番晒。
另一方面就同老公傾下正視個問題,兩夫妻溝通都好重要,你咁後生就已經咁,去到狼虎之年咪仲大件件事。
有傾過,都有放過下假。但要佢攞假去旅行,佢又會一大埋理由架啦,話依家公司重要關頭,唔想為左玩而走左去,一億個理由。所以我先覺得會唔會係佢生理出現問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆