上一頁下一頁
發新話題

好辛苦 拍緊拖等於無拍

收藏  |  訂閱
308  26.2k

引用:
原帖由 gunfan 於 2018-1-24 02:40 PM 發表 查看引用來源

其實真係要俾多啲前戲女生先可以大家一起開心
係!我好中意前戲,其實前戲會令個女仔放鬆d淫d

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2018-1-25 04:14 PM 發表 查看引用來源
咁你主動同佢講,我想你插我
我有㗎!我會一邊摸佢一邊喺佢耳邊講

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 00:37 發表 查看引用來源

佢係咪厭左丫..

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 12:37 AM 發表 查看引用來源

咁都無用?唔好介意~你既身材係點?

我早幾年識過1個SL,大我好多,同你情況差唔多但好DD,但BF係鍾意玩強姦式,水都未出就入,一係同你一樣叫對方吹爆就算,仲要勁快
另1個就直情個BF話唔鍾意扑野,打J都少
我都唔知點解會有啲咁既人

就女性而言, 前戲的確是比抽插重要

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 12:33 AM 發表 查看引用來源

之前上淘寶買咗一堆sm用具🙈🙈
嘩,正,真係想同你試哂所有玩具

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 12:37 AM 發表 查看引用來源

點啊?有無進步?

咁好簡單, 你在佢面前DIY, 死都唔比佢攪, 我就唔信佢忍到:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 12:36 AM 發表 查看引用來源

係!我好中意前戲,其實前戲會令個女仔放鬆d淫d
完全同意呀, 我都好中意前戲, wet kiss, lai全身等等.... 我會更加硬, 對方更濕, 大家都投入滿足
講番師妹個情況, 其實好common, 市面上總出現其中一方唔想ml咁, 我覺得好多時係無左新鮮感.  所以我覺得關係一開始時唔好做咁多, 唔好每次見面都做, 可能對長遠有好處.  不過呢個提議我知依家對你已經無幫助...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆