上一頁下一頁
發新話題

好辛苦 拍緊拖等於無拍

收藏  |  訂閱
308  26.2k

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

我係直接同佢傾㗎~面對面~
呢d唔好電話講吖~
好奇怪既心理,要妳含完打jj射落妳度又唔插妳,好難理解😂

引用:
原帖由 魂女 於 2018-1-22 06:45 PM 發表 查看引用來源

我都好耐無ML dry爆.......
C妹可要找幫手嗎?? :smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 魂女 於 2018-1-22 09:57 PM 發表 查看引用來源

拍緊拖唔會搵 以前有sp   佢知 但好在接受到😌⋯⋯  
說不定他也有SP呢!

引用:
原帖由 魂女 於 2018-1-22 11:08 PM 發表 查看引用來源

我40kg 但唔曉騎 好快會無力😭⋯⋯
你真的有點廋, 不會騎可以學的. 如你懂得運用腰, 腿, 騎是不會很攰的.

樓主可能太少做(特別是女上),所以先攰,要多啲實習

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 11:32 AM 發表 查看引用來源
成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排 ...
我都係, 拍左拖一年有多, 唔好話攪, 手多多都唔得呀

引用:
原帖由 魂女 於 2018-1-22 11:08 PM 發表 查看引用來源

我40kg 但唔曉騎 好快會無力😭⋯⋯
女上是我的至愛,但我成日唔俾自己咁快出絕招,因爲....一坐就好易爆,最多幾分鐘。
唔識坐嘅話,我依家教你啦,上性教育堂,聽住喇:最簡單就係用深蹲,成條出,成條頂到盡的感覺,真係好爽好正!
仲有幾項殺手鐧,我都盡量唔會咁快用住,俾男仔抽插完我個幾鐘,佢抖緊果陣,而我又想要,先會出絕招。
我從來唔知點咩叫做攰,性愛好講天份,好多嘢我明明係第一次做,都會俾對方話我好老練,無奈😓!

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2018-1-23 11:12 AM 發表 查看引用來源

好奇怪既心理,要妳含完打jj射落妳度又唔插妳,好難理解😂
佢話攰wor
打丁就好快解決到

引用:
原帖由 sorkei 於 2018-1-23 10:19 PM 發表 查看引用來源

我都係, 拍左拖一年有多, 唔好話攪, 手多多都唔得呀
手多多都唔俾?好慘呀
原因係?

引用:
原帖由 lovegary123 於 2018-1-22 11:15 PM 發表 查看引用來源

咩驚喜呀,可唔可以講少少?
我之前有買一套sm嘅用具🙈🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆