上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.4k

琴日返左hk 喇~
輸左好多錢錢~冇心機~
要比心機做野喇

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-12-27 12:50 PM 發表 查看引用來源
琴日返左hk 喇~
輸左好多錢錢~冇心機~
要比心機做野喇
輸了錢錢冇得😫😫😫押😫😫😫
unun😨4天百家樂陪伴你左右???
冇上酒店休息??
全部人也是輸家你輸喎甘甘地呢~

WHY u so 失策輸鋪勁勁@@??@@ 
今晚加班補償反D錢財。。。
阿媽不知道嘛???

大小姐成身乾哂冇哂水水出....???
妹妹可能亦乾燥了😭😭😭要棒棒潤下😙😙😙😙讓你叫哂的悶聲出來😛😛😛

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-27 02:44 PM 發表 查看引用來源
大小姐成身乾哂冇哂水水出....???
妹妹可能亦乾燥了😭😭😭要棒棒潤下😙😙😙😙讓你叫哂的悶聲出來😛😛😛
輸左成幾萬蚊...都係冇咩橫財命...
連埋酒店洗用...可以去歐洲了~haha...

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-12-27 02:59 PM 發表 查看引用來源

輸左成幾萬蚊...都係冇咩橫財命...
連埋酒店洗用...可以去歐洲了~haha...
幾萬蚊..。。。唔係呀化。。。。。
肯定追上追啦,不甘心要贏反來😣😣又不停按櫃員機㩒錢錢博而失去理智
今次失去的錢足夠三次二人超超級豪日本東京遊呀😭😭😭😭你放假前話小妹冇錢錢😒😒😒今倘應驗了😱😱😱

當時冇人咁叫停你收手咩????
比阿媽知道肯定丙到你返澳洲??

什樣賺反D錢回來喎😝😝😝錢唔易揾

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-27 04:15 PM 發表 查看引用來源

幾萬蚊..。。。唔係呀化。。。。。
肯定追上追啦,不甘心要贏反來😣😣又不停按櫃員機㩒錢錢博而失去理智
今次失去的錢足夠三次二人超超級豪日本東京遊呀&# ...
知道左未最多比佢地笑我冇鬼用~
我又唔係爛賭既~
我男朋友話等佢去幫我報仇~

忘記問😬😬😬今日返工咩心情??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-27 04:22 PM 發表 查看引用來源
忘記問😬😬😬今日返工咩心情??
冇返工呀..2jan 先再返~
呢幾日都冇咩做..休息下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆