上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  46.4k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-17 07:18 AM 發表 查看引用來源

遇到岩既人。。就自然會努力維繫。。重要大家有另一半既。。
聽到師兄咁講,呢位小情人一定係好好,唔係的話,又點可以令師兄你為咗佢而放棄出面的小花呢。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-17 07:23 AM 發表 查看引用來源

都要佢得先既。。大家都有自己既野做。。掛到好想見下咪。。咪炸炸弟揸車拎碌涼茶俾佢都爽架。。
真係好sweet,好羨慕佢,除咗老公之外,仲有你對佢咁好,咁愛錫佢。我想問吓師兄,其實呢位小情人,係咪就係所謂的SL呢?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-17 08:58 AM 發表 查看引用來源

有心,都已經好好
佢飲就得啦。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-17 07:52 AM 發表 查看引用來源

都5係次次去。。有時食下野。。行下街。。陪佢買下屋企野。。之前一個月先去一次。。呢排就去多左dd啦。。爽yy
哈哈,師兄吳期你就爽啦~~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-17 09:03 AM 發表 查看引用來源

聽到師兄咁講,呢位小情人一定係好好,唔係的話,又點可以令師兄你為咗佢而放棄出面的小花呢。
我5太鐘意咁喎。。信任。。無價架。。同埋我5鐘意用套。。亂黎就冇謂累人嘛。。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-17 07:59 AM 發表 查看引用來源

無端端諗起一個人
成日同我argue,但又倍我去aeon買野,starbuck飲野,他話過有一天有勇氣會攬著我,可惜。。。

可惜咩呀!晴晴師姐

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-17 09:07 AM 發表 查看引用來源

真係好sweet,好羨慕佢,除咗老公之外,仲有你對佢咁好,咁愛錫佢。我想問吓師兄,其實呢位小情人,係咪就係所謂的SL呢?
冇銀有錯。。SL

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-17 09:10 AM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄吳期你就爽啦~~~
爽呀。。呢2次都黎足2Q。。成床都濕晒

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-17 08:13 AM 發表 查看引用來源

早,晴晴,情人都可以保持很久的!我有一女朋友从相識了很久,又沒生小孩到現在小孩都十歲了,從少女到少婦,我們還保持聯繫,間中還相聚一起呢?
相聚?係邊種聚先

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-17 09:10 AM 發表 查看引用來源

我5太鐘意咁喎。。信任。。無價架。。同埋我5鐘意用套。。亂黎就冇謂累人嘛。。
信任對於一段關係真係好重要,但係當你信任對方,相信佢的説話,行為時,後來發現原佢曾對你講大話時,仲可以信任嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆