回憶往事

收藏  |  訂閱
18  2.7k

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-16 01:38 AM 發表 查看引用來源

有開心,亦有傷感。
傷感在於要分手?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-4-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

傷感在於要分手?
夜d出個交往約會短文,都仲係開心既

有一曰因我有d私事入新界辦理完,知道e都係住附近,whatapp佢吹下水約下佢,點知e都未訓醒,佢冇覆我,我亦冇chur住丁爆佢手機,你知女係最怕d仔未有共識關係就狂chur。

又過左一日左右,其實我都唔係太記得係隔左幾多日,只記得自己病緊,睇左醫生食藥食到死死下,e突然話同朋友响我屋企附近間bar度飲酒,話想同我飲wo,哈哈我都唔理自己病就換套衫去會e。

入到酒吧我冇去搵佢,反而自己坐响吧枱叫杯酒自飲,text佢話到左,當時自己諗返d往事,記起曾經呢間bar都同幾位ex飲過下,突然e就從後攬住我説:做乜唔去搵我?我梗係唔阻你溝仔la,比番一個不在乎既feel佢,e説等多我一陣就走,佢就返去佢枱玩,而我又出去食住煙等e走,心諗又有得食,諗緊去邊開房好。

時間好快又過左一粒鐘,等到火都黎,我text爆q佢,我話我走la,佢先走出黎搵我,鬧左陣交後佢就同我上左的士去佢度,全程車我冇理個司機甘多,又揸又撩又車,只係未夠膽向後座度做,的士到左村口,睇錶都3百幾蚊,e搶住比錢,呢刻真係感覺呢個女仔好特別,因我玩左甘耐,通常d女都係唔㑹比錢。

其實一路行上樓,我一路有d驚,驚佢老公向屋企,到陣時真係大煲,上度去,涼都冇冲就開戰,當時大家都醉醉地,e一路服待我,我就一路打佢個pat,完事後就响佢將床瞓到天光,當時有諗過d賤野,就係向人地老公將床度卜佢老婆好有成功感,好似以為贏左一個男人。其實當時一切都係呢個女人既報復心理,我只係佢用來報復佢老公既一隻祺子。

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-16 07:47 PM 發表 查看引用來源
有一曰因我有d私事入新界辦理完,知道e都係住附近,whatapp佢吹下水約下佢,點知e都未訓醒,佢冇覆我,我亦冇chur住丁爆佢手機,你知女係最怕d仔未有共識關係就狂chur。

又過左一日左右,其實我都唔係太記得係隔左 ...
e對佢老公不離不棄woo

開心過就算啦,反正冇結果

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-4-16 11:53 PM 發表 查看引用來源
開心過就算啦,反正冇結果
只係一個回憶同大家分享下,我一早已經放低。

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-17 12:56 AM 發表 查看引用來源

只係一個回憶同大家分享下,我一早已經放低。
但我覺得人越大,越想玩

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-4-17 04:56 PM 發表 查看引用來源

但我覺得人越大,越想玩
性係毒品既一種

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-4-17 05:31 PM 發表 查看引用來源

性係毒品既一種
最緊要唔好上癮
但係宜家有冇sp?

前往最後回覆