上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  99.4k

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:20 PM 發表 查看引用來源

開完喇~又要準備SET D 時間比班員工BF....
又要開始評審D員工一年表現咁上下~...
不過呢D我應該可能交比D同事跟...
D PAGE WORKING 要開始清左佢...
都冇咩重要野...
唔知好似有D想要咁:smile_o05:
上班不专心哦。:smile_o11:
明天是flyday了。
有没什么plan?:smile_o06:

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:53 PM 發表 查看引用來源

好普通平日既裝扮...應該冇咩特別掛~
有时觉得平凡也是一种美。
简单不一定是闷。

引用:
原帖由 mysen 於 2017-11-23 05:37 PM 發表 查看引用來源

有时觉得平凡也是一种美。
简单不一定是闷。
認同師兄~
其實有時愈簡單係愈吸引~

普通喇~
宜家都重OT緊...work–life balance...

一陣約左fd 係tst 食飯~
要加緊工作..gogogo........

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 06:05 PM 發表 查看引用來源
普通喇~
宜家都重OT緊...work–life balance...

一陣約左fd 係tst 食飯~
要加緊工作..gogogo........
加油~我都OT ing...近年尾特別多o野follow~
陣間收工去TST,你估撞唔撞到你?

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-23 06:13 PM 發表 查看引用來源

加油~我都OT ing...近年尾特別多o野follow~
陣間收工去TST,你估撞唔撞到你?
:smile_o15:

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:20 PM 發表 查看引用來源

開完喇~又要準備SET D 時間比班員工BF....
又要開始評審D員工一年表現咁上下~...
不過呢D我應該可能交比D同事跟...
D PAGE WORKING 要開始清左佢...
都冇咩重要野...
唔知好似有D想要咁:smile_o05:
員工要加人工㗎大小姐😘加多200元比他她們啦......車費好鬼貴...☺最多送旦旦比你做禮物。。。回報你是最好的大小姐🔔🔔🔔你今天想要立刻在你耳珠吹吹氣,引爆你的性慾急急上升

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:45 PM 發表 查看引用來源
冇旦旦係公司...

今日都係好普通少少DEEP V 藍色套裝裙
少DEEP V 藍色套裝裙。。。no unun 想要用中指用在房中打開套裝裙😣你自己知點做啦:-* 

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:53 PM 發表 查看引用來源

好普通平日既裝扮...應該冇咩特別掛~
大陸同事了了他有冇反應???

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-23 06:43 PM 發表 查看引用來源

員工要加人工㗎大小姐😘加多200元比他她們啦......車費好鬼貴...☺最多送旦旦比你做禮物。。。回報你是最好的大小姐🔔🔔🔔你今天想要立刻在你耳珠吹吹氣,引爆你的性慾急 ...
先吹耳仔~跟住同大小姐邊搓大小姐波波,邊係佢耳仔邊講帶住樣happy gift比你~跟手就將隻蛋蛋直接放入大小姐底底到再同大小姐講,頭先你話冇,所以特登去買比你今晚玩:smile_o06:~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆