上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  99.4k

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:20 PM 發表 查看引用來源

開完喇~又要準備SET D 時間比班員工BF....
又要開始評審D員工一年表現咁上下~...
不過呢D我應該可能交比D同事跟...
D PAGE WORKING 要開始清左佢...
都冇咩重要野...
唔知好似有D想要咁:smile_o05:
睇o黎做到悶...係時候想...hehe
咁scan 下邊d好似ok o既男同事,親自"評審"佢o地o既"表現"囉:smile_o10:
你要開始玩蛋蛋啦~

將條底底除到好似變o左橡筋咁...
未知你今日著乜...如果你今日係褸吊/短裙...
就呢條底底...卷埋成條橡筋咁o既底底,除到在大脾到....
睇下d人有乜反應 :smile_o01:
唔知你到時會唔會個茶包會唔會出手

冇旦旦係公司...

今日都係好普通少少DEEP V 藍色套裝裙

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:20 PM 發表 查看引用來源

開完喇~又要準備SET D 時間比班員工BF....
又要開始評審D員工一年表現咁上下~...
不過呢D我應該可能交比D同事跟...
D PAGE WORKING 要開始清左佢...
都冇咩重要野...
唔知好似有D想要咁:smile_o05:
做完野就想要

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:45 PM 發表 查看引用來源
冇旦旦係公司...

吸引到唔小男同事既眼球

引用:
原帖由 jackso0826 於 2017-11-23 04:52 PM 發表 查看引用來源

吸引到唔小男同事既眼球
好普通平日既裝扮...應該冇咩特別掛~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:53 PM 發表 查看引用來源

係你班男同事眼中應該唔算普通

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:53 PM 發表 查看引用來源

引用:

唔係o架~
對於你可能係normal wear~
不過可能係佢o地眼中係好正
你唔記得你有個好o既body shape~咁基本上,著乜都可以電死人啦:smile_o10:
btw...有冇可能...見到你今日個look 呀啦:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-23 04:45 PM 發表 查看引用來源
冇旦旦係公司...

冇蛋蛋係公司,但都可以...用其他o野代替o架~
最直接o既就係你o既手指啦
咁用我o既都可以o既~不過我o既粗好多:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆