上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  99.4k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-22 11:51 AM 發表 查看引用來源
大小姐有冇帶旦旦返公司先😘😘😘😵
邊得閒...
唔知做咩咁鬼忙~下星期可能重要上一上上海~...

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-22 12:03 PM 發表 查看引用來源
邊得閒...
你放左大半個月假的後遺証.....引致近日忙忙忙😫😫😫全冇理會我們😢😢😢又話好反講咸嘢😩😩冇唒聲氣重要去上海工幹。。。。要和男友在酒店的床上幹上去(大陸用語)他看你的大逼逼😘

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-22 12:03 PM 發表 查看引用來源
邊得閒...
去上海可以着靚衫上面涼爽過hk ...啱你可以着新衫換季。。。上去記住帶旦旦 放工夜晚冇人自玩relaxing 

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-22 01:35 PM 發表 查看引用來源

去上海可以着靚衫上面涼爽過hk ...啱你可以着新衫換季。。。上去記住帶旦旦 放工夜晚冇人自玩relaxing  
都好幾年冇上上海

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-22 01:44 PM 發表 查看引用來源

都好幾年冇上上海
上海好呀,可以shopping。
上海小鲜肉多:smile_o11:
可以直接去按摩

引用:
原帖由 mysen 於 2017-11-22 02:48 PM 發表 查看引用來源

上海好呀,可以shopping。
上海小鲜肉多:smile_o11:
可以直接去按摩
唔知有冇時間...有時要開會都冇咩FREE TIME~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-22 04:17 PM 發表 查看引用來源

唔知有冇時間...有時要開會都冇咩FREE TIME~
空間同時間自己製造o者
睇o黎...大小姐都想試下d上海小鮮肉bor
\btw.....小心啦...係上邊玩...好易出事,被拍片,有好多手尾,如果對方知你身份~仲煩

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

空間同時間自己製造o者
睇o黎...大小姐都想試下d上海小鮮肉bor
\btw.....小心啦...係上邊玩...好易出事,被拍片,有好多手尾,如果對方知你身份~仲煩
NO WAY...冇興趣

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-22 04:33 PM 發表 查看引用來源

NO WAY...冇興趣
咁就好~
幾時上去呀?
不過上面比較凍,你岩岩好返~份外小心

不過你講起,...我都有1X~2X年冇去過

大小姐上到去要盡量放哂你的羞恥出來 好鬼想見到你這一面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆