上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  99.4k

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-19 12:42 PM 發表 查看引用來源
真係著左T BACK 出去呀...
佢問我做咩聽佢話...
我都唔知點答佢
佢好似係到玩o野wor...不過似...為下次安排o野玩~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-19 12:42 PM 發表 查看引用來源
真係著左T BACK 出去呀...
佢問我做咩聽佢話...
我都唔知點答佢
你心裡冇左方向因此聼他的主張 你有冇比他看patpat n tback ..他在你面前自己玩 JJ 

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-19 03:21 PM 發表 查看引用來源

你心裡冇左方向因此聼他的主張 你有冇比他看patpat n tback ..他在你面前自己玩 JJ  
:smile_o11:送左比佢~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-19 05:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06::smile_o06:咁幸福~
佢幫你除...定係你誘惑式咁除比佢先?
又或者...比佢吉吉中途送比佢先~

如果有movie睇返...一定好正:smile_o13:

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-19 05:13 PM 發表 查看引用來源

條tback 送比他!!! 他有排聞拿去自己 JJ. ...真是大禮物呀大小姐。。。你昨晚回家變成冇unun。。涼涼地=D> 

引用:

那好。
当圣诞礼物呀

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-21 12:03 PM 發表 查看引用來源
早晨~大小姐
冇人呀~

有呀.係到呀...不過有d工作要跟進~
忙忙中

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-21 12:27 PM 發表 查看引用來源
有呀.係到呀...不過有d工作要跟進~
忙忙中
昨天你都冇出來冇搞人地冇心情留言 
你搞大project !!!跟進跟進 我們要跟進大小姐的咸故

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆