上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.3k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 05:37 PM 發表 查看引用來源

咁w ching幾耐飲-次?飲酒唔食野好傷胃
一星期一兩次,但胃一點問題都沒有,因一定會吃野,自己也不會吐,身體對消化酒精的酶都很夠,所以還行吧!有機會一起飲杯,飲勝,Cheer, salud 

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-29 03:09 PM 發表 查看引用來源

我以前好鍾意飲酒,但呢半年都盡量少飲,一來每次飲完第二日皮膚都會變差,二來真係太高卡,我寧願食美食去吸卡😂
咁少飲啦~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-29 05:38 PM 發表 查看引用來源

唻,我同你試hehehehehe
寶貝什麼是 Bi, 很期待你倆一起的post. 哈哈難得,難得有Bi 的出現。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-29 06:29 PM 發表 查看引用來源

D冰溶哂啦
叫room service 先拿一桶。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 05:41 PM 發表 查看引用來源

等我旅行完先
晴晴手信呀~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 05:37 PM 發表 查看引用來源

出去搵教練,度身訂做運動programme,聽到都知好貴:smile_o14:
負擔不起:smile_o08:
上youtube 找一些簡單適合自己的,其實有另一option, 便是玩大的健身球,你可坐著玩,最少半小時,不連休息。健身球對女生是最好的,可鍛煉腰,大腿又可鍛煉出收音機。又可當性傢具。

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-29 19:34 發表 查看引用來源

上youtube 找一些簡單適合自己的,其實有另一option, 便是玩大的健身球,你可坐著玩,最少半小時,不連休息。健身球對女生是最好的,可鍛煉腰,大腿又可鍛煉出收音機。又可當性傢具。
健身球係好方便性活動:smile_o01:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-29 03:09 PM 發表 查看引用來源

我以前好鍾意飲酒,但呢半年都盡量少飲,一來每次飲完第二日皮膚都會變差,二來真係太高卡,我寧願食美食去吸卡😂
我呢年間都小飲了,冇知己

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 03:37 PM 發表 查看引用來源

呢樣聽過
晴晴好似好欣賞喎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

keep住跑係唔想俾人睇死。屋企果個成日睇死我跑唔到
為左面子,點都要跑
呢個跑步原因都幾特別,不過都支持你!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆