上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.3k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 03:37 PM 發表 查看引用來源

呢樣聽過
你叫你的sweet 给你試試

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-29 05:13 PM 發表 查看引用來源

你叫你的sweet 给你試試
等下先

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-29 04:56 PM 發表 查看引用來源

唔係呀,我最憎飲啤酒,多數係紅/白酒,有時就梅酒/Sake,whisky 有段時間成日飲,因為果時朋友們鍾意飲,後尾就少左
我地飲一晚酒要做好幾日的運動才可消掉相對的kcal. 因我每次聚會飲酒都很少會飲少,一個人晚飯最少一枝紅酒,如對咀形的,二人一支威都不夠,所以在外吃飯都是吃很少,只當伴酒菜,但我在家是不飲酒的。

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-29 05:23 PM 發表 查看引用來源

我地飲一晚酒要做好幾日的運動才可消掉相對的kcal. 因我每次聚會飲酒都很少會飲少,一個人晚飯最少一枝紅酒,如對咀形的,二人一支威都不夠,所以在外吃飯都是吃很少,只當伴酒菜,但我在家是不飲酒的。
咁w ching幾耐飲-次?飲酒唔食野好傷胃

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-29 04:08 PM 發表 查看引用來源

你的跑步只是可以令你保持現有的身材, 幫不了你減肥, 因你沒有太多的 Burning fat 運動. 除非你可以跑全馬. 還要在指等時間完成, 這樣你才可以先把皮下脂肪去掉, 再以減去內脏脂肪. 你要做 HIIT, 去做鍛鍊身 ...
出去搵教練,度身訂做運動programme,聽到都知好貴:smile_o14:
負擔不起:smile_o08:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 05:22 PM 發表 查看引用來源

等下先
唻,我同你試hehehehehe

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-29 05:38 PM 發表 查看引用來源

唻,我同你試hehehehehe
等我旅行完先

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 05:37 PM 發表 查看引用來源

出去搵教練,度身訂做運動programme,聽到都知好貴:smile_o14:
負擔不起:smile_o08:
要唔要服務,平有平請,我係無牌教練 😂😂😂😂

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 05:41 PM 發表 查看引用來源

等我旅行完先
D冰溶哂啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-29 06:29 PM 發表 查看引用來源

D冰溶哂啦
再雪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆