上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.3k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-29 08:45 AM 發表 查看引用來源

w ching好like
有時用 ice cube, 加上脷和咀, 慢慢沿身走, 勁爽, 女生更易受不了. :smile_o12::smile_o09:

明日放假啦,心情不自覺地好,咀角向上揚😙,嘻嘻

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 11:16 AM 發表 查看引用來源
聽日要反工,後日要反工,星期一都要反工囉~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 11:16 AM 發表 查看引用來源
是的.. CoCo.. 今天下午都沒心情做野了. C妹安排好了節目沒有. 不是又是運動加跑步吧.:smile_o06:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-29 12:39 PM 發表 查看引用來源

是的.. CoCo.. 今天下午都沒心情做野了. C妹安排好了節目沒有. 不是又是運動加跑步吧.:smile_o06:
假期節目
運動+跑步+飲飲食食
連續四日咁飲飲食食,唔做運動唔掂呀,變豬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 01:04 PM 發表 查看引用來源

假期節目
運動+跑步+飲飲食食
食食食I Like呀

引用:
我今日非常趕,要做起放假。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-29 01:04 PM 發表 查看引用來源

假期節目
運動+跑步+飲飲食食
女生的身材, 是你食什麼, 身材便是什麼.. 哈哈哈.. C妹, 你跑了這長時間, 對你的修身可有作用.
小食多資味.
我現對食, 興趣不大, 通常都是淺嘗, 美酒佳餚, 我對美酒的興趣更大, 佳餚沒有酒的陪襯, 味同嚼腊.
但美酒沒有知己酒客, 一杯即止. :smile_o06:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-29 01:39 PM 發表 查看引用來源

食食食I Like呀
寶寶, 什麼是你的最喜, 我說是食物, 不是你的另一半.. 哈哈哈

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-29 02:28 PM 發表 查看引用來源

女生的身材, 是你食什麼, 身材便是什麼.. 哈哈哈.. C妹, 你跑了這長時間, 對你的修身可有作用.
小食多資味.
我現對食, 興趣不大, 通常都是淺嘗, 美酒佳餚, 我對美酒的興趣更大, 佳餚沒有酒的陪襯, 味同嚼腊.
...
You are what you eat......
我跑左咁耐,只係無令到體重向上升而已⋯⋯
美酒仲邪惡,直接倒卡路里落肚⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆