上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  99.2k

引用:
原帖由 mysen 於 2017-11-13 12:57 AM 發表 查看引用來源
进来看下。
算是路过:smile_43:
大家小心身体
你好返哂未~?

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-13 10:37 AM 發表 查看引用來源
早晨~大小姐~
仲駛唔駛打針呀?
唔知你o既秋季look係點呢?
好返D...但係又咳下咳下..
都唔係嚴重...下午再去比醫生睇睇~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-13 11:46 AM 發表 查看引用來源

唉。。。而家咳係最難好既。。。我試過咳左半年。。。 醫到放棄唔理佢。。。唔理唔理。。。照去clubbing...點知飲完酒第日唔咳!

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-13 11:44 AM 發表 查看引用來源

你好返哂未~?
没,还有咳,你应该recover了。
你几时再update新文呀

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-13 11:46 AM 發表 查看引用來源

睇埋醫生好d~斷埋尾~咁你之後又可以enjoy ur wonderful life
我呢幾日比隻智慧齒玩得死=_=...都唔知係個fd wedding前攪唔攪得掂...冇咁辛苦..

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-13 06:29 PM 發表 查看引用來源

睇埋醫生好d~斷埋尾~咁你之後又可以enjoy ur wonderful life
我呢幾日比隻智慧齒玩得死=_=...都唔知係個fd wedding前攪唔攪得掂...冇咁辛苦..
智慧齒生出來令人發瘋 因人已而有多小的痛楚??? 你叫大小姐吹下你呵下你快D好反啪啪大小姐 她先出來。。。。。

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-13 06:29 PM 發表 查看引用來源

约牙醫正足最痛個隻牙先 往後也要幾天回復概 我叫大小姐玩玩你 JJ 慰勞下你的痛楚!!!

陪男友末上來

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-11-14 12:15 PM 發表 查看引用來源
陪男友末上來
搵牙醫睇睇呀~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-11-14 04:53 PM 發表 查看引用來源

搵牙醫睇睇呀~
你去看牙醫????咩事呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆