上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.0k

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-26 05:45 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我有好多面 ga 😂😂😂😂
得,麻煩講最咸濕果PART得嘞,果D咩無諗住識人,咩估唔到佢真係同把聲一樣咁靚,見你又會好主動既開場白我地skip左佢先.:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-26 06:11 PM 發表 查看引用來源

師妹連韓仔體能好都知?我地阿巴癲都唔東亞病夫黎架:smile_34::smile_34:
Well,入場睇傑志都係為左Forlan啫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-26 18:09 發表 查看引用來源

呢回真係了出個未來,佢一了,影響左數以百萬既日本動作片,成為必然動作技:smile_34::smile_34:
咁我都學左皮毛:smile_o01:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-26 06:14 PM 發表 查看引用來源
Well,入場睇傑志都係為左Forlan啫
寶寶入場睇傑志咁有心!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-26 06:19 PM 發表 查看引用來源

寶寶入場睇傑志咁有心!
睇下科蘭都要嘅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-26 06:09 PM 發表 查看引用來源

呢回真係了出個未來,佢一了,影響左數以百萬既日本動作片,成為必然動作技:smile_34::smile_34:
成為一級錢罌宗師。。養妻活兒。。xd

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-26 05:49 PM 發表 查看引用來源
慢慢數
係成徴咁耐,我唔會話自己係好人 😝😝😝

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-26 06:33 PM 發表 查看引用來源

係成徴咁耐,我唔會話自己係好人 😝😝😝
好人係咩唻架?我未見過喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

得,麻煩講最咸濕果PART得嘞,果D咩無諗住識人,咩估唔到佢真係同把聲一樣咁靚,見你又會好主動既開場白我地skip左佢先.:smile_30::smile_30::smile_30:
死啦,我都用 lee 幾招 😂😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-26 06:34 PM 發表 查看引用來源
好人係咩唻架?我未見過喎
出土文物……😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆