上一頁下一頁
發新話題

女人40真係如虎?

收藏  |  訂閱
218  60.4k

師兄同過佢啲同事玩未?

引用:
原帖由 失常少女 於 2017-10-23 08:38 PM 發表 查看引用來源

你ACC 咁新都驚?
Sorry 呢幾個月不再港所以小online !我之前ac 被封咗所以怕

引用:
原帖由 couplelover 於 2017-10-23 08:55 PM 發表 查看引用來源
師兄同過佢啲同事玩未?
出去飲酒個Club 房燈黑黑地有揸過幾個波但無上過佢地

👍

師兄住邊區。。咁淫既中女未試過。。可否。。

去咗個幾月臺灣特登抽時間呢星期六日處理屋企野同公司野 !
12點落機就細佬肚餓問人媽想唔想Sex? 人媽答咗2點可以離開公司返屋
我2點去到佢樓下V7佢可唔可以上黎? 佢話可以兩個女返咗學 佢叫我做定心理準備有驚喜比我
上到佢屋企門口按門鈴開門係令一個人!我有晚食飯睇中佢公司女技師同人媽講咗對呢位技師起啖 !點知開門係佢
開咗門入咗去個技師話人媽冲緊涼⋯⋯佢答我點解係到?因為人媽有晚同佢提過我對佢起啖!感Q今日佢係公司佢V7問想唔想玩3P之後見可以早走咪跟咗人媽返屋企
之後人媽出黎就一皇兩后sex

師兄就飽啦

引用:
原帖由 LamLam333 於 2017-11-17 04:33 PM 發表 查看引用來源
去咗個幾月臺灣特登抽時間呢星期六日處理屋企野同公司野 !
12點落機就細佬肚餓問人媽想唔想Sex? 人媽答咗2點可以離開公司返屋
我2點去到佢樓下V7佢可唔可以上黎? 佢話可以兩個女返咗學 佢叫我做定心理準備有驚喜 ...
嘩 , 呢隻虎仲帶人黎同你玩你都帶人去同佢博命啦XDDDD

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2017-11-17 05:43 PM 發表 查看引用來源
師兄就飽啦
飽細!

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2017-11-17 06:03 PM 發表 查看引用來源

嘩 , 呢隻虎仲帶人黎同你玩你都帶人去同佢博命啦XDDDD
我星期日返臺灣所以佢問個技師有無興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆