上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.5k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 04:25 PM 發表 查看引用來源

10次先走人咪算有耐性囉,大把見一、兩次都未得米既,轉頭溝過第二個啦!有d直頭同時出擊幾條女,邊個受溝咪要邊個囉,然後仲講到你是我的唯一咁
係喎!啲人真係咁㗎喎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 04:37 PM 發表 查看引用來源

頭1,2次未得可能唔係放棄妳,係食左D易既先.食完回頭再食妳.即唔見2,3個月,之後有日又HI返妳囉.開頭3句一定會有問:有無掛住我又或我好掛住妳,HAHA.......
睇嚟師兄好有經驗咁喎

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-24 05:19 PM 發表 查看引用來源

今晚約你去😬😬😬
Come on 等你呀吓~~~ haha

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-24 06:03 PM 發表 查看引用來源

唔知而家街機仲有冇得打泡泡龍?有我都想打下
係呢,唔知仲有無呢?如果有,我都想打吓喎~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 06:25 PM 發表 查看引用來源

我都有買~~~~
但街跳個FEEL唔同D架.:smile_30::smile_30:
梗係啦,跳錯晒都無人知嘛,又無唔會俾人笑。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 07:14 PM 發表 查看引用來源

咁要睇下一開始大家求咩,如果只係求性,咁預左頭一兩次得米唔出奇,最憎d講到自己幾情深,幾相逢恨晚,其實咪又係扼蝦條
我都好憎呢種人,扮晒好好先生,又講點樣好掛住你,淨係同你一個傾計。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 05:30 PM 發表 查看引用來源

我係壞人黎架嘛,level 1既招式點會唔識用啊.
即每日又或定時定侯既問候,一句早晨send俾10條女,睇邊個覆,有2個覆就同果2個傾先.
有1個晏覆就晏講做咩遲覆.答忙就講要小心啊,心痛.
食中午就又問候下.臨瞓 ...
其實我都係咁。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 05:34 PM 發表 查看引用來源

當然,我不嬲都情願認真小人架啦,HAHA
話晒我係由純情青仔男10.0升呢到壞男人3.0喎.
繼續努力。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-24 06:01 PM 發表 查看引用來源

環保聲,笑死我呀
你是否鍾意非環吹多d呢?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 07:14 PM 發表 查看引用來源

咁要睇下一開始大家求咩,如果只係求性,咁預左頭一兩次得米唔出奇,最憎d講到自己幾情深,幾相逢恨晚,其實咪又係扼蝦條
咁我試過約個女仔,說十年後先見面,到時睇下我仲係唔係咁man?又或她是否仍keep得咁靚?咁你又點睇我呢類型呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆