上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.5k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-24 04:32 PM 發表 查看引用來源

賽車game,我都like㗎,不過我係打機白痴,所以淨係識玩低能game,即係泡泡龍嗰啲囉。
唔知而家街機仲有冇得打泡泡龍?有我都想打下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 04:02 PM 發表 查看引用來源

當年我都有跳,但就係買返屋企跳,HAHA.....
另外仲有玩打鼓既:smile_30::smile_30:
當年我屋企人都有買到跳舞毯喎,不過我就少玩

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-24 06:01 PM 發表 查看引用來源

環保聲,笑死我呀
講環保,我地男人敢認第2,仲有邊個敢認第1. (其實呢個世界唔係男人就女人架啦~~)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 06:19 PM 發表 查看引用來源

講環保,我地男人敢認第2,仲有邊個敢認第1. (其實呢個世界唔係男人就女人架啦~~)
仲有不男不女既
即係點都入三甲

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-24 06:12 PM 發表 查看引用來源

當年我屋企人都有買到跳舞毯喎,不過我就少玩
我都有買~~~~
但街跳個FEEL唔同D架.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-24 06:24 PM 發表 查看引用來源

仲有不男不女既
即係點都入三甲
HAHA............係:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 05:30 PM 發表 查看引用來源

我係壞人黎架嘛,level 1既招式點會唔識用啊.
即每日又或定時定侯既問候,一句早晨send俾10條女,睇邊個覆,有2個覆就同果2個傾先.
有1個晏覆就晏講做咩遲覆.答忙就講要小心啊,心痛.
食中午就又問候下.臨瞓 ...
不得不對號入座 😂😂😂

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2018-3-24 04:56 PM 發表 查看引用來源

sasa有試過???
賤男的確見唔少喎

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-24 05:18 PM 發表 查看引用來源

個人覺得好正常,難道要唱:等...寂寞到夜深,夜已漸荒涼,夜已漸昏暗...
咁要睇下一開始大家求咩,如果只係求性,咁預左頭一兩次得米唔出奇,最憎d講到自己幾情深,幾相逢恨晚,其實咪又係扼蝦條

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 05:30 PM 發表 查看引用來源

我係壞人黎架嘛,level 1既招式點會唔識用啊.
即每日又或定時定侯既問候,一句早晨send俾10條女,睇邊個覆,有2個覆就同果2個傾先.
有1個晏覆就晏講做咩遲覆.答忙就講要小心啊,心痛.
食中午就又問候下.臨瞓 ...
果然係高手呀師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆