上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.5k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 04:25 PM 發表 查看引用來源

10次先走人咪算有耐性囉,大把見一、兩次都未得米既,轉頭溝過第二個啦!有d直頭同時出擊幾條女,邊個受溝咪要邊個囉,然後仲講到你是我的唯一咁
sasa有試過???

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-24 04:54 PM 發表 查看引用來源

呢d見唔少
仲要見唔少添,哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-24 04:32 PM 發表 查看引用來源

賽車game,我都like㗎,不過我係打機白痴,所以淨係識玩低能game,即係泡泡龍嗰啲囉。
以前既GAME好難玩好多架.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 04:25 PM 發表 查看引用來源

10次先走人咪算有耐性囉,大把見一、兩次都未得米既,轉頭溝過第二個啦!有d直頭同時出擊幾條女,邊個受溝咪要邊個囉,然後仲講到你是我的唯一咁
個人覺得好正常,難道要唱:等...寂寞到夜深,夜已漸荒涼,夜已漸昏暗...

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 04:28 PM 發表 查看引用來源

我個年代,考完試最興去踩冰
我喜歡落德褔踩roller 

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-24 04:30 PM 發表 查看引用來源

咁正?我都好多年無唱K了,諗起都開心,haha~~
今晚約你去😬😬😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 04:37 PM 發表 查看引用來源

頭1,2次未得可能唔係放棄妳,係食左D易既先.食完回頭再食妳.即唔見2,3個月,之後有日又HI返妳囉.開頭3句一定會有問:有無掛住我又或我好掛住妳,HAHA.......
師兄好純熟咁啊!😂😂😂

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 04:41 PM 發表 查看引用來源

師兄你咁熟,唔通成日用呢招?
我係壞人黎架嘛,level 1既招式點會唔識用啊.
即每日又或定時定侯既問候,一句早晨send俾10條女,睇邊個覆,有2個覆就同果2個傾先.
有1個晏覆就晏講做咩遲覆.答忙就講要小心啊,心痛.
食中午就又問候下.臨瞓又goodnight.梗唔走得甩send下相.
呢D叫環保聲.即一句聲俾10個人聽~~~~將copy&paste發揮至高境界,柔情無限架.
到溝到A時,就講我最初諗住係朋友喳.點知得左喎.

係唔係好熟呢,都幾架,HAHA:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-24 05:21 PM 發表 查看引用來源

師兄好純熟咁啊!😂😂😂
當然,我不嬲都情願認真小人架啦,HAHA
話晒我係由純情青仔男10.0升呢到壞男人3.0喎.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 05:30 PM 發表 查看引用來源

我係壞人黎架嘛,level 1既招式點會唔識用啊.
即每日又或定時定侯既問候,一句早晨send俾10條女,睇邊個覆,有2個覆就同果2個傾先.
有1個晏覆就晏講做咩遲覆.答忙就講要小心啊,心痛.
食中午就又問候下.臨瞓 ...
環保聲,笑死我呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆