上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.4k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-24 11:05 發表 查看引用來源
Tv game都有呀,落街都係買機買game dup碟
超任同紅白機事代

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-24 11:05 AM 發表 查看引用來源
Tv game都有呀,落街都係買機買game dup碟
我都係喎.我都有DUP碟既時期,HAHA.............
以前最鐘意係宅男式放假邊食邊玩,咁就一日~~

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-3-24 11:44 AM 發表 查看引用來源

機鋪真人KOF同街霸
我主攻賽車同射擊.以前有隻開槍,避開換彈既GAME,當年同女仔玩好好玩架.HAHA.........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-3-24 11:49 AM 發表 查看引用來源

原來係咁,哈哈。都幾貴喎,我就只係食得起飯堂。
記得以前有學生吹k lunch buffet,中學考完就去玩

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 10:26 AM 發表 查看引用來源

啊,屋企打都好乖啦,我係落機舖架.
即打街霸,開槍喪屍GAME,又或賽車果D.
當然,亦有宅男致愛,playstation:smile_34::smile_34:
我很宅,但我很溫柔,我會抹機架~~~~
當年玩跳舞機

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 10:33 AM 發表 查看引用來源

我係因為我姪女所以知.
勁多韓仔組合.上次去韓國玩,佢叫我幫佢買海報,每組一張我都買左10張,重點係班班韓仔都差唔多樣,班班都6,7個人,真係多人到呢~~~~
但有一點唔否認,真係跳舞跳得好勁.
個個畫眼線,但跳舞真係勁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 12:07 發表 查看引用來源

我主攻賽車同射擊.以前有隻開槍,避開換彈既GAME,當年同女仔玩好好玩架.HAHA.........
宅撚橫向game⋯一命通關幾蚊幾個鐘:smile_o01:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-24 12:10 PM 發表 查看引用來源

當年玩跳舞機
哈哈,係咪好多人睇你跳呢?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-24 12:08 PM 發表 查看引用來源

記得以前有學生吹k lunch buffet,中學考完就去玩
去慶祝考完,都幾開心喎。

好搞笑。昨晚和妻子由村口行返屋企,見到有車停響避車處,重有對男女攬住瞓響後座錫錫。

妻子問,佢地唔係諗住呢度冇乜人,車振下話… 

哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆