上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.4k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-23 10:31 PM 發表 查看引用來源
The sims,sims city,empire earth嗰類,仲有其他online game,名都唔記得lu
啊,屋企打都好乖啦,我係落機舖架.
即打街霸,開槍喪屍GAME,又或賽車果D.
當然,亦有宅男致愛,playstation:smile_34::smile_34:
我很宅,但我很溫柔,我會抹機架~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-3-23 10:49 PM 發表 查看引用來源

都幾襯丫…
襯架,但煲水指數太高了,HAHA......

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 12:36 AM 發表 查看引用來源

我識喎,有個香港人㗎,以前公司d妹妹成日講韓星 Kpop
我係因為我姪女所以知.
勁多韓仔組合.上次去韓國玩,佢叫我幫佢買海報,每組一張我都買左10張,重點係班班韓仔都差唔多樣,班班都6,7個人,真係多人到呢~~~~
但有一點唔否認,真係跳舞跳得好勁.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-3-24 10:07 AM 發表 查看引用來源

飯堂… 好似冇見過。有唱K設備嗎?
哈哈
我指我大學年代日日去k到食飯磨時間呀

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-24 12:44 AM 發表 查看引用來源

賤男人都好多種,扼蝦條、趙完唱、一腳搭幾船、滿口大話、騙財騙色.... 真係五花八門咩都有。
唔止架,妳呢隻內容叫快食類,即10次見面內都食唔到就會走.(當然有例外)

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-3-24 08:34 AM 發表 查看引用來源

細個4大天王年代最鍾意佢,覺得佢最靚仔
仲好多好歌添,尤其果首......咸濕說話未曾講~~~~:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 10:26 AM 發表 查看引用來源

當然,亦有宅男致愛,playstation:smile_34::smile_34:
Tv game都有呀,落街都係買機買game dup碟

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 10:26 發表 查看引用來源

機鋪真人KOF同街霸

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-24 10:28 AM 發表 查看引用來源

襯架,但煲水指數太高了,HAHA......
嗯…即係假既多。我都估係咁。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-24 10:38 AM 發表 查看引用來源

哈哈
我指我大學年代日日去k到食飯磨時間呀
原來係咁,哈哈。都幾貴喎,我就只係食得起飯堂。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆