上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.3k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-23 12:57 PM 發表 查看引用來源

唉!我就最討厭呢種日子,真係一出門就已經爆汗,救命啊~~救命啊~~
出汗好架。。排下毒。。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-23 02:37 PM 發表 查看引用來源

所以講嚟講去,男人變心就係大道理,女人諗下都係大罪
「道德L哲學」:男人只係想搵個更好,女人就通常變左臭X
咁大分別架咩~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-23 02:55 PM 發表 查看引用來源

又5係咁講呀。。冇話呃5呃。。佢醜你都搞得就為求一射。。但如佢醜你有權sayNO嘛。。相對既。。一隻手掌啪5響。。。上得床就大家果刻係需要。。當然要大家清楚對方為先啦。。點發展落去就好睇大家心態啦。。
所以其實係睇出發點

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

所以其實係睇出發點
例如呢?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-23 03:33 PM 發表 查看引用來源

例如呢?
首先,我未遇過賤女人喎,HAHA.............
所以我唔知點為之賤.
但以男人睇男人,賤既出發點正如之前位蕉兄講,一方面好好先生,另一方面又溝條女,而條女又講到唯一咁.再呃條女既同情心等等.
至於壞女人,HAHA..........我覺得係讚美喎,所謂花下死,心甘情願.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-23 14:37 發表 查看引用來源

所以講嚟講去,男人變心就係大道理,女人諗下都係大罪
「道德L哲學」:男人只係想搵個更好,女人就通常變左臭X
男人比較博愛⋯⋯女人食多數好少俾人發現

今日去左聽野,走時行經時代,超多女生,每層都圍住,發生咩事呢?原來係EXO黎左,我即時在想,為左追星,D女仔真係可以搵命搏.難為保安阿叔叫佢地冷靜D.
真係多人到爆炸..................

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-23 06:32 PM 發表 查看引用來源
今日去左聽野,走時行經時代,超多女生,每層都圍住,發生咩事呢?原來係EXO黎左,我即時在想,為左追星,D女仔真係可以搵命搏.難為保安阿叔叫佢地冷靜D.
好可怕

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-23 06:32 PM 發表 查看引用來源
我係咪太out, 唔知係邊個添。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-3-23 19:21 發表 查看引用來源

我係咪太out, 唔知係邊個添。
我同你一樣😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆