上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  47.3k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-22 09:51 PM 發表 查看引用來源

點解大家咁早就收工㗎~~~
我宜家先放工咋喎:smile_o03:
希望你有足夠休息啦。

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-22 06:54 PM 發表 查看引用來源

賤女人也多的是。
係?
在引版,賤男故事聽得多。賤女人呢個題材又真係好少見喎。

何為賤女人?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-3-23 02:17 AM 發表 查看引用來源

係?

何為賤女人?
騙財騙色騙感情~cat姐又係咁夜呀

引用:
原帖由 degree06 於 2018-3-23 02:27 AM 發表 查看引用來源

騙財騙色騙感情~cat姐又係咁夜呀
咪同賤男一樣?

騙財騙感情都理解

騙色.....好少聽到男人投訴呢方面喎....

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-3-23 02:33 AM 發表 查看引用來源

咪同賤男一樣?

騙財騙感情都理解

騙色.....好少聽到男人投訴呢方面喎....
男女平等嘛

早晨咁多位,忙了多日,終於有機會上水同大家見面.
今日天氣都唔錯,仲係開心星期5添~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-3-23 02:17 AM 發表 查看引用來源

係?

何為賤女人?
自從有套單身男女,賤男這名詞沒那麼貶義,範圍廣左,都可以好衰,但又可能係有點吸引力既衰.
相反,賤女人,好似幾嚴重,壞女人,好似好D.
因為壞,都有好多種.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-23 08:39 AM 發表 查看引用來源
早晨咁多位,忙了多日,終於有機會上水同大家見面.
今日天氣都唔錯,仲係開心星期5添~~
最開心咁既天氣。約了朋友明天BBQ。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-23 08:42 AM 發表 查看引用來源

自從有套單身男女,賤男這名詞沒那麼貶義,範圍廣左,都可以好衰,但又可能係有點吸引力既衰.
相反,賤女人,好似幾嚴重,壞女人,好似好D.
因為壞,都有好多種.
聽過一個故事。女人嫁來香港,頭幾年生了一個,第六年再生多個。第七年後就拋夫棄子。悲劇。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-22 06:26 PM 發表 查看引用來源

獻醜不如藏拙:smile_o13:
Coco, 你本錢豐厚,有可以驕傲的身材,什麼拙藏。 你的頭像只是太惹火,我情難自禁,看到你頭像有幻想沖動而已。幻想從你背後用雙手掌心慢慢撫摸這對誘人豐滿的雙峰。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆