上一頁下一頁
發新話題

早幾日試左第一次

收藏  |  訂閱
142  25.3k

引用:
原帖由 野比のび太 於 2018-4-2 09:38 AM 發表 查看引用來源

你點知佢地係已婚叔叔 🤣
我會直接說已婚男,直接問,其實這不用掩飾,掩飾對雙方都沒好處。

勝在我呢個叔叔都仲係單身, 可以撩.. 聊下先真

其實你自己係咪欣賞瘦底的男人 ? 
平時溝通已經好唔掂, 所以即使再試都有點勉強嗎 ?

有時候, sp 真係唔多生活上的交流, 若果對方係語殘, 唯有集中焦點落性方面。
你係高肥底的.. 可以試下再展露你條腿或事業線引下佢, 睇下仲有冇機會同佢繼續吧

引用:
原帖由 crystal_loveyou 於 2018-4-2 12:22 AM 發表 查看引用來源

無呀,覺得好緊但係好舒服
咁你再搵個第二個囉,女仔想要既,大把比你揀

你就好啦 
我同 女朋友都係處黎  平時都會開房玩下前戲 
玩左幾個月我地都未試真係扑野 
真係好想試下兩個人一齊享受既感覺

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

樓主一定爆pm!

講中曬~
引用:
原帖由 阿姆佛倫奇 於 2018-4-1 01:42 PM 發表 查看引用來源

靚唔靚我唔知
不過我覺得相比身材,床上(雙方)既表現或者投入程度先係重要

就算大波,但佢係死魚或者對呢方面唔投入既,其實同屌緊mary公仔無乜分別

唔一定要話好淫好激情,呢啲都係人夾人ࢊ ...

恭喜師妹試左第一次,希望師妹快d搵到個溫柔嘅SP啦😉師妹點解會覺得自己肥?如果真係不如做下運動keep下?

引用:
原帖由 crystal_loveyou 於 2018-3-31 01:14 AM 發表 查看引用來源
雖然好普通咁做,但係唔會再有機會同呢個師兄做,所以好想寫,開頭都有d緊張,第一次怕痛不過好想試。
我係一個高肥妹,而呢個師兄就好瘦既,咁入到房,佢叫我上床,之後開始前戲,揭起我件衫,除左個bra,揸我對波 ...
試左,開心咪得囉

一定會有下個更好既出現(^_-)

引用:
原帖由 crystal_loveyou 於 2018-3-31 01:14 AM 發表 查看引用來源
雖然好普通咁做,但係唔會再有機會同呢個師兄做,所以好想寫,開頭都有d緊張,第一次怕痛不過好想試。
我係一個高肥妹,而呢個師兄就好瘦既,咁入到房,佢叫我上床,之後開始前戲,揭起我件衫,除左個bra,揸我對波 ...
我對高好有興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆