上一頁下一頁
發新話題

[續]失婚男與九十後女孩 #1 #45 (#98走甜閒聊)

收藏  |  訂閱
103  20.3k

[續]失婚男與九十後女孩 #1 #45 (#98走甜閒聊)

舊帖在此
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26860719

最近試咗同女朋友試玩主奴,不過佢份人奴性得嚟又中意比人錫,又好容易受驚,所以玩法好溫柔。

我:不如我哋玩主奴啦。
佢:點玩㗎?
我:你照我說話做。叫我主人先。
佢:(怕羞)主人...
我:乖
佢:錫我丫
我:你要話,主人,求下你錫我丫
佢:主人,求下你錫我丫
我:真係乖

我摸都未摸佢已經勁high,佢一路同我打晒茄輪,一路剝光下半身自摸。我大大力搾佢波波,又錫佢頸同lin頭,佢呻吟得更勁,摸得更快,好快佢就高潮咗。

佢:主人,我想服侍你呀
我:小奴真乖,抵我咁錫你

佢幫我除褲,先舔我大腿內側,慢慢一路舔上去蛋蛋,來回舔細佬,又錫下龜頭,再一口含入去。

我:呀...好爽呀,小奴你好叻呀
佢:唔...(掛住含,講唔到野)
我:乖,一路含一路摸我大脾後面啦。(佢跟我指示去做,我爽到不斷呻吟。含咗幾分鐘)好啦,而家主人要獎勵你,要講多謝喎。
佢:多謝主人
我:(來回舔佢大腿內側)
佢:呀...好爽呀...
我:你要話,多謝主人,我好爽呀
佢:呀...多謝主人...好爽呀
我:乖,獎你嘅(舔佢妹妹)
佢:呀...呀...多謝主人...呀...

前戲玩得咁上下,我就戴套準備正常位插入。

我:小奴要講乜呀?
佢:主人,求下你插入去丫
我:真抵錫(錫佢一啖)

因為大家都好high,我一插入去,我哋兩個同時爽到叫咗出嚟。我一路搾住佢波波嚟插,佢一路好乖咁舔我下耳仔又錫下我。我又叫佢摸下主人lin頭,佢一摸,我爽到忍唔住加速狂插,佢就呻吟得更勁,最後喺佢不斷刺激下,我哋冇換pose就射咗。

事後佢都話好中意咁玩法,我哋應該會再試,不過自己知女朋友事,羞辱、懲罰就唔會玩啦。

多謝師兄新update, 女友回服返好似以前咁大食未?加油加油!

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-26 04:20 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄新update, 女友回服返好似以前咁大食未?加油加油!
多謝你呀,而家sex嘅次數上ok嘅,但一般sex佢都係唔容易使佢進入狀態。試過幾次幫佢推油按摩,佢勁high搞到我都勁爽;而家玩主奴似乎又有突破。

同埋溝通真係好重要。早排我哋傾開,先發現佢好中意我企喺度比佢含,佢好enjoy自己男人高高在上咁摸佢頭仔,我先至諗到同佢玩主奴。

我搵次叫男友同我玩下先

引用:
原帖由 超級白滑的蛋 於 2018-2-27 04:48 PM 發表 查看引用來源
我搵次叫男友同我玩下先
師妹,你諗住叫佢玩粗暴定係溫柔路線調教?

小K同主人ge情況1樣

都係玩溫柔路線調教?我以為多數人走粗暴路線添。師妹不如share下經驗等我學下野啦

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-2-27 06:19 PM 發表 查看引用來源

師妹,你諗住叫佢玩粗暴定係溫柔路線調教?
佢本身大男人,但愛愛是會溫柔,當然喜歡佢粗暴既一面啦,夠man呀麻

引用:
原帖由 超級白滑的蛋 於 2018-2-27 09:57 PM 發表 查看引用來源

佢本身大男人,但愛愛是會溫柔,當然喜歡佢粗暴既一面啦,夠man呀麻
有時男人粗野啲,代表你搞到佢好渴求,係特別正嘅

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-2-27 10:01 PM 發表 查看引用來源

有時男人粗野啲,代表你搞到佢好渴求,係特別正�
其實feel到佢渴求或喘氣聲,我會好開心羅⋯^o^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆