上一頁下一頁
發新話題

想偷食⋯

收藏  |  訂閱
111  8.7k

引用:
原帖由 大食人妻 於 2014-1-4 07:00 PM 發表 查看引用來源
我老公已經無掂我好耐,就連我掂佢都會叫我咪搞,係咪個個都對生完bb嘅女人咁抗拒?我始終都有需要嘛⋯真係想搵sp⋯

各位c兄c姐pm我嘅,吾好意思,我未夠lv覆pm,吾係吾覆你地⋯
htt ...
生完BB唔一定唔掂妳:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 smallfish66 於 2014-1-5 12:01 PM 發表 查看引用來源
我同妳一樣,叫我唔好搞佢,個心hurt到爆,引佢仲向我發皮氣:') :') ,所以我完全明白妳感受
完全吾知佢想點

引用:
原帖由 jacklees 於 2014-1-5 01:49 AM 發表 查看引用來源

呢個世界其實都幾多錯配。我老婆成日都唔想做,同佢試下新鮮嘢又拒絕好冇癮。唉!
好似強佢咁,寧願唔做。自己搞掂😔😌

呢個世界其實都幾多錯配,性生活方面我認同:smile_13:

小心小心。始終有老公

引用:
原帖由 大食人妻 於 2014-1-7 11:54 AM 發表 查看引用來源

完全吾知佢想點

其實二夫妻。對得耐左。都有咁情況發生

引用:
原帖由 大食人妻 於 2014-1-7 11:54 AM 發表 查看引用來源

完全吾知佢想點

修身未?

引用:
原帖由 大食人妻 於 2014-1-4 09:48 PM 發表 查看引用來源

各位inbox我嘅,真係吾好意思,係我未夠lv覆你地,吾係我吾覆你⋯

家下夠啦:smile_04: :smile_47:

而家應該夠分REPLY MSG 啦

即爆啦..............
:smile_30:

引用:
原帖由 vita105 於 2014-1-4 07:43 PM 發表 查看引用來源
師姐吾好咁快諗住揾sp , 始終都係頭家重要啲 , 同埋生完一定走樣㗎啦 , 我諗妳暫時只能靠視覺上撻返著妳老公 , 等身體慢慢康復先算
無錯啦, 唔諗老公都諗o下個b, 萬一被發現, 日後點同佢交代呢?
有無同老公認真傾過? 試o下拋磚引玉, 開頭唔駛佢搞你住, 反正都餓o左咁耐, 都唔爭在多一兩次啦,
手又好, 口又好咩都好, 總之唔駛勞煩佢打飛機, 要佢由你身上得到高潮! 等佢重拾番對你o既興趣再plan 下一步啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆