上一頁下一頁
發新話題

好奇一問,點解各位師兄都咁易搵到SP???

收藏  |  訂閱
60  4.8k

微信的確係一個吾錯既平台。
只要有心揾其實好易,不過一樣野肯定既就係要花心機、花時間。除非你有古天樂咁靚仔,黃子華咁搞笑,咁就吾同

好多人都講到好易,我又唔見得係...

其實現在剩女甘多想搵真的不難,我搵到个小肥妹仔不过唔食前后搵咗兩个人妻一个食过一次便冇再搵一个食到現在因佢太用心冇得彈

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-2-7 08:56 AM 發表 查看引用來源

多數唔出都係因為唔係佢杯茶....:smile_30:
無錯,我都收過唔少pm,有一次差啲就出去見佢,但我穩陣啲,要睇咗相先,但真係sorry囉,完全係食唔落個隻,之後就無再試過啦。

引用:
原帖由 Lovejuice 於 2014-2-9 08:23 PM 發表 查看引用來源
聽聞有型靚仔又有米,唔洗去搵都有女埋身:smile_o01:
你真係講得無錯囉,唔好話有無米先,靚仔都已經夠殺啦,落老蘭行返轉都大把女啦,洗條蕉係討論區傾計搵嘢食咩。

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-2-12 07:07 AM 發表 查看引用來源

無錯,我都收過唔少pm,有一次差啲就出去見佢,但我穩陣啲,要睇咗相先,但真係sorry囉,完全係食唔落個隻,之後就無再試過啦。

條友係咪超級牛扒?

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-2-12 07:11 AM 發表 查看引用來源

你真係講得無錯囉,唔好話有無米先,靚仔都已經夠殺啦,落老蘭行返轉都大把女啦,洗條蕉係討論區傾計搵嘢食咩。

我又唔會去果d地方.....我知真係隨手都有得食

感覺上老蘭都係玩ons 唔岩我

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-2-12 07:07 AM 發表 查看引用來源

我以前都見過網友, 但第一次見就博慒, 所以以後都怕怕

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-2-12 07:11 AM 發表 查看引用來源

什麼是 “洗條蕉“ 係討論區傾計搵嘢食 :smile_41:
對呀,靚仔多去老蘭搵食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆