上一頁下一頁
發新話題

短‧奇工作#36 玩出禍#52

收藏  |  訂閱
58  18.8k

引用:
原帖由 丁小晴 於 2018-3-6 05:23 PM 發表 查看引用來源
半年無見,但時間過得好快。做人妻要賢良淑德原來好難,做淫妻要隨時有求必應就更難。呢半年試左好多新野,個人大膽左,無以前咁有戒心。

介紹番先,舊人新Account,已為人妻,老公 - E係個討厭既控制狂,討厭在有 ...
好想知仲有無發展😊

當拒條野對準妳個窿時候,妳有無緊張到勁出水呀?
之後插入時……有係呀1聲呢?

師姐呢個都算奇遇
同黑人搞左, 老公仲要咁既反應...

引用:
原帖由 ating0208 於 2018-3-9 11:13 AM 發表 查看引用來源
師姐呢個都算奇遇
同黑人搞左, 老公仲要咁既反應...
佢地兩公婆....係有D怪既:smile_o11:

黑鬼都識夫之目前?無咁上下AV底都唔識㗎!

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-3-9 02:35 PM 發表 查看引用來源
玩得夫目前個女人都幾开放😊
我老婆肯同技師玩,但就唔肯比我觀戰,蝕左!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-3-9 14:09 發表 查看引用來源

佢地兩公婆....係有D怪既:smile_o11:
WOW, happy to see u again

都係少少姐,其實好多好重口味既人

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-3-9 14:35 發表 查看引用來源
佢黎左好多年嫁啦!唱K係唱Eason & Beyond,你話佢識唔識....

引用:
原帖由 丁小晴 於 2018-3-9 07:24 發表 查看引用來源

願意講出黎既人太少

引用:
原帖由 丁小晴 於 2018-3-9 03:24 PM 發表 查看引用來源

係啊..好耐冇見
hahaa i mean本身個經歷啦:smile_o11:

全職主婦啦??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆