後門問題

收藏  |  訂閱
33  5.1k

原來後門可以咁多野玩,真系要學下

引用:
原帖由 a_drew 於 2014-1-29 11:15 PM 發表 查看引用來源
我地次次做愛都會互搞後欄

咁爽?

引用:
原帖由 pay1. 於 2014-1-31 02:16 PM 發表 查看引用來源
你有無試過插插下有屎飛出泥?
你會好後悔,以後有陰影

事前有清潔...唔會o架?

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2014-1-31 10:43 PM 發表 查看引用來源
我是男
試過插女的後門 , 亦比過女的用手指插過
女的說會有高潮
久唔久都會玩..玩太密就唔過引啦
太密當然唔好 , 會變鬆...

俾女指入感覺如何?

引用:
原帖由 a_drew 於 2014-2-2 01:27 PM 發表 查看引用來源
用過陰莖,塞,拉珠,震震棒,震蛋,手指,冰粒等

冰粒 ? 頂得住嗎?

引用:
原帖由 Rayon_cc 於 10/2/2014 11:09 發表 查看引用來源

冰粒 ? 頂得住嗎?
OK架...不過:smile_47: 粒冰會慢慢溶...

我係女,同ex試過用手,JJ,震蛋,位珠。

我鍾意,但JJ插入真係好痛,用手指就最正,慢慢入,撩吓撩吓,打轉,佢一邊打轉,我一邊用震棒震粒豆豆,high到爆。

講起都濕晒,可惜,依家無得玩lu,放咗手。

飛出嚟就無,但痴住啲屎就一定有。

上次ex用長蛋插我後門,佢用jj插我前門,佢攞返粒蛋出嚟,打算入後門,點知佢話攞長蛋出嚟時,見到啲屎,又聞到好嗅,所以都放棄唔入後面。

其實我都覺得幾污租,但耐何又舒服,佢肯攪,我都無咩所謂。

我有提意話玩後門前不如灌咗腸先,佢又話唔好,話變態。

引用:
原帖由 a_drew 於 2014-2-10 08:14 PM 發表 查看引用來源

OK架...不過:smile_47: 粒冰會慢慢溶...
咁凍..會唔會受唔住呢?
溶左..咁d水係入面...跟住?

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-2-11 11:06 AM 發表 查看引用來源
飛出嚟就無,但痴住啲屎就一定有。

上次ex用長蛋插我後門,佢用jj插我前門,佢攞返粒蛋出嚟,打算入後門,點知佢話攞長蛋出嚟時,見到啲屎,又聞到好嗅,所以都放棄唔 ...
唔灌腸 , 緊係會啦 , 成支果仁百力支拉返出黎...真係失趣呀!!

前往最後回覆