回鄉証到期一問

收藏  |  訂閱
28  2.0k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-11 12:13 PM 發表 查看引用來源

可能不瘋兄係中女行家....
問題一我都係睇中旅個網睇番黎,

初時我都好似你咁諗架!:smile_13:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-11 12:18 發表 查看引用來源
問題一我都係睇中旅個網睇番黎,

初時我都好似你咁諗架!:smile_13:
果個啦支網...預約永遠 full booking 架...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-11 12:19 發表

果個啦支網...預約永遠 full booking 架...
充满濃厚既祖國色彩

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-11 12:37 發表 查看引用來源
充满濃厚既祖國色彩
China Airways Aways Cancel....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-11 12:38 發表 查看引用來源

China Airways Aways Cancel....
可樂要留港消費了:smile_30: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-3-11 12:53 發表 查看引用來源

可樂要留港消費了:smile_30: :smile_13: :smile_13:
就來燒肺啦...:')

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-11 12:55 發表 查看引用來源

就來燒肺啦...:')
上次我唔見左個證都等左兩個禮拜,好快過!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-3-11 13:08 發表 查看引用來源

上次我唔見左個證都等左兩個禮拜,好快過!:smile_30: :smile_30:
過完咪係囉...受緊咪....

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-11 12:10 PM 發表 查看引用來源
1.要去做個通行証先返得落黎!

2.快証5個工作天
   普通12個工作天,連埋星期六,日,要15日!
1. 羅湖中旅, 二百元包相, 半天, 一次通行

2. 好似有分過期同遺失兩種, 遺失唔能夠申請快証, 因佢地驚你唔係普通遺失咁簡單, 過期可以申請快証, 另有三月一次出入境, 三天, 旺角當天

可能有錯, 詳情請電中旅

唔該晒師兄們...:smile_40:

月中到期喇,但唔想攪住...等自己無辦法上去消費:smile_30:

前往最後回覆