上一頁下一頁
發新話題

學生妹走光日記(回憶走光令我識到ex), #96包剪揼輸左罰,#134坐港鐵走光

收藏  |  訂閱
177  70.0k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2018-3-28 01:51 PM 發表 查看引用來源

絕對同意. 明明著咗P褲. 都會比男同學話著黑色底褲.  
有d女同學著左p褲,一樣有男同學會望,
明明望到係p褲,都會繼續望

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-4-15 09:43 PM 發表 查看引用來源
你點知全班得你著T-BACK底褲?
我都好想見識下中學生著T-BACK底褲
pe堂換衫時都未見過有同學著t-back底褲
而且當時我著t-back底褲返學, d fd見到都會表現好驚訝
明明唔係第一次見到我著t-back底褲, 但見到都會..嘩....又著比仔睇..
所以班中如果有同學著t-back底褲,其他同學實知

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-4-15 09:49 PM 發表 查看引用來源
如果你係度POST底褲, 尤其係T-BACK
我一定支持你
多謝支持
啱睇就有人支持, 如果post出黎唔啱睇,實俾人笑..

引用:
原帖由 degree06 於 2018-4-19 12:07 AM 發表 查看引用來源

慳d時間~
吓, 著底褲要好耐時間咩? 而且你唔係沖完涼就著
我中學時慳時間最多連底裙都冇著就返學, 但底褲一定著

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-4-19 12:33 AM 發表 查看引用來源
吓, 著底褲要好耐時間咩? 而且你唔係沖完涼就著
我中學時慳時間最多連底裙都冇著就返學, 但底褲一定著
講笑者~咁有些人鍾意真空啦

呢架幾大呀?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-4-19 12:19 AM 發表 查看引用來源
pe堂換衫時都未見過有同學著t-back底褲
而且當時我著t-back底褲返學, d fd見到都會表現好驚訝
明明唔係第一次見到我著t-back底褲, 但見到都會..嘩....又著比仔睇..
所以班中如果有同學著t-back底褲,其他同學實知
咁你見到同學著咩底褲返學?

呀儀,呀欣,呀玲呢d名真令人懷念,仲有呀婷。中學時好多女同學都係呢d名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆