上一頁下一頁
發新話題

喜愛短裙

收藏  |  訂閱
922  82.3k

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 01:33 PM 發表 查看引用來源

兩者皆喜歡,😍😍😍😍但淺粉色較喜愛
哦,你喜歡淺粉色

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2017-11-16 12:30 PM 發表 查看引用來源

琴晚響太子野生捕獲唔到你,現家返黎都要J爆你 , J返夠本先
同同事食緊午飯。 你地唔好講呢D 住。 比我同事睇到就唔係咁好啦。🤐🤐🤐🤐🤐🤐

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 01:40 PM 發表 查看引用來源

同同事食緊午飯。 你地唔好講呢D 住。 比我同事睇到就唔係咁好啦。🤐🤐🤐🤐🤐🤐
你有時候先回

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 01:40 PM 發表 查看引用來源

咁唔係仲刺激咩。。同事男定女先。。男睇到既可能1陣有新故事呢

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2017-11-16 01:28 PM 發表 查看引用來源

姐係你引到佢硬晒唔比佢插唔比佢掂你 。要用利奶云你全身。。玩洗面西。。等到high左先自己騎佢全程唔準佢郁 。到佢就射就出番喇。。引死佢。。哈
喂喂喂。 只係欣賞下唔好咩。 我唔係想做什麼女王😥😥😥😥

引用:

怕咩 , 女同事J埋佢呀如果係男仲好  ,比佢知原來你咁淫

引用:
原帖由 bcm 於 2017-11-16 12:39 PM 發表 查看引用來源
見到紫色迷入一入黎支持,我又係超愛紫色,
我好多bra, un, 睡衣,手袋,銀包........全都係紫色!!!!
以前曾有一條深紫色窄牛,可惜一次意外無左,
到而家都買唔番咁岩:')
紫色嘅bra和底底,如果是半透視或者全透視一定好性感

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2017-11-16 01:37 PM 發表 查看引用來源
紫色tback有無著過。。do.. 夠分回pm喇啵
著過啦當然。  幾多分才可回Pm ,🤔🤔🤔🤔好似差好遠。😑😑😶😶

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 01:44 PM 發表 查看引用來源

著過啦當然。  幾多分才可回Pm ,🤔🤔🤔🤔好似差好遠。😑😑😶😶
夠50就可以囉

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 01:41 PM 發表 查看引用來源

喂喂喂。 只係欣賞下唔好咩。 我唔係想做什麼女王😥😥😥😥
遠觀當然好。。加埋泄

玩就更1流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆